Prince: Θαυμαστές τίμησαν τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

featured image

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του θρύλου της μουσικής, Prince και θαυμαστές του, καθώς και διάσημες προσωπικότητες έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη του με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε στις 21 Απριλίου του 2016 από υπερβολική δόση οπιοειδών είχε πολύ αφοσιωμένους θαυμαστές τόσο λόγω του μουσικού του ταλέντου όσο και του επαναστατικού χειρισμού της σεξουαλικότητάς του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1970 και κατέκτησε τη φήμη με την ταινία του 1984 και το soundtrack Purple Rain.

Οι θαυμαστές του με φωτογραφίες, βίντεο, σκέψεις και απόψεις θυμήθηκαν τον τραγουδιστή, το απίστευτο ταλέντο του και τις μοναδικές εμφανίσεις του.

«Συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του Prince. Δεν θα δούμε άλλον καλλιτέχνη σαν τον Prince. Ήταν τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είχε μια καριέρα τεσσάρων δεκαετιών. Ήταν πραγματικά κάτι ιδιαίτερο. #RIPPrince» αναφέρεται σε ένα από τα μηνύματα.

Ένας αληθινός μύθος, μας λείπει κάθε μέρα και κάθε μέρα ακούμε ένα από τα τραγούδια του, σημειώνει άλλος θαυμαστής.

«Είναι ακόμα πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι έχεις φύγει. Ο τρόπος που μιλούσες και το επίπεδο νοημοσύνης σου έχει αγγίξει την ψυχή μου με τρόπους που νιώθω ότι δεν θα μπορέσω να εξηγήσω σε κανέναν. Μου λείπεις πάρα πολύ πέρα από το τι μπορούν να εξηγήσουν τα λόγια. Σ "αγαπώ, ευχαριστώ για όλα. #Prince» έγραψε μία θαυμάστρια.

Ένα μακροσκελές μήνυμα σε σταθμό του μετρό του Λονδίνου γράφτηκε στη μνήμη του τραγουδιστή, μέσων τίτλων τραγουδιών του από τον μεγάλο κατάλογο των επιτυχιών του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.