Κόκκαλης: Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κόμματα και μικροσυμφέροντα

featured image

Πάνω από κόμματα και μικροσυμφέροντα είναι ο Ολυμπιακός, όπως τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, με αφορμή την αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Το έχω πει πολλές φορές και θα συνεχίσω να το λέω πως είναι μεγάλο λάθος να συγχέεται το ποδόσφαιρο με την πολιτική» τονίζει σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Finance & Markets Voice».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Δεν συμμερίζομαι τις όποιες πολιτικές βλέψεις του εκάστοτε προέδρου» λέει ο κ. Κόκκαλης. Προσθέτει μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «δεν κατέρχομαι στην πολιτική για να υπερασπιστώ επιχειρηματικά συμφέροντα. Αλλού ανθούν οι σπόροι του "Μπερλουσκονισμού"..»

Ο κ. Κόκκαλης υπογραμμίζει στη συνέντευξή του, αποσπάσματα της οποίας αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι η ΕΕ βρίσκεται «σε κρίσιμο σταυροδρόμι» και τονίζει ότι υπάρχει ο κίνδυνος του «μεταφασισμού, που πηγάζει από ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές». Με αφορμή την υποψηφιότητά του σημειώνει ότι είναι λάθος να πιστεύουν οι πολίτες πως κάποιος «με οικονομική ευχέρεια δεν μπορεί να έχει προοδευτικές απόψεις».

Για το προσφυγικό ζήτημα, μετά και την εμπειρία που είχε ο ίδιος το 2015 στον Πειραιά και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για να βοηθήσει ανήμπορους ανθρώπους, εκφράζει την πεποίθηση πως πρέπει να αναπτυχθούν στρατηγικές με περισσότερη συμμετοχή ολόκληρης της Ευρώπης.

Ο Πέτρος Κόκκαλης χαρακτηρίζει «ικανό άνθρωπο» τον Αλέξη Τσίπρα «που αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες προκλήσεις». Για τον κ. Μητσοτάκη, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού υπογραμμίζει ότι, αν και είναι μορφωμένος «συχνά υποκύπτει στον λαϊκισμό και στο κομματικό όφελος».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τυχόν επιστροφή του στα διοικητικά του Ολυμπιακού και ειδικά στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου ο κ. Κόκκαλης τονίζει: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο». Απλώς, τα «fake news τείνουν να υποκαταστήσουν την πραγματικότητα»..

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.