Οπαδοί της Λάτσιο κρέμασαν πανό που έγραψε «τιμή στον Μουσολίνι»

featured image

Στο Μιλάνο στρέφονται σήμερα τα βλέμματα των τιφόζι, για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Λάτσιο, στη ρεβάνς του 0-0 του αγώνα στη Ρώμη. Ωστόσο, τα… προεόρτια μυρίζουν «μπαρούτι», καθώς οι φιλοξενούμενοι οπαδοί φρόντισαν να δώσουν το στίγμα τους με ένα πανό για τον Μουσολίνι.

Με δεδομένη την απαγόρευση πολιτικού περιεχομένου συνθημάτων εντός γηπέδων, οι λατσιάλι φρόντισαν να αναδείξουν τα πιστεύω τους μακριά από το Σαν Σίρο. Το πανό που σήκωσαν οι Irriducibili, οι γνωστοί για τις ακροδεξιές τους απόψεις ultras του συλλόγου της Ρώμης, αναγραφόταν: «Τιμή στον Μπενίτο Μουσολίνι».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Περίπου 4.000 οπαδοί της Λάτσιο μετέβησαν από την πρωτεύουσα στη Λομβαρδία, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο της ομάδας τους. Οι ιταλικές Αρχές είναι σε επιφυλακή, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να συμβούν διάφορα περίεργα, ειδικά λόγω της καλής σχέσης που έχουν οι λατσιάλι με τους οπαδούς της Ίντερ, ενώ δεν έχει περάσει και πολύ μεγάλο διάστημα από τη ρατσιστική επίθεση στον Μπακαγιόκο, τον μέσο της Μίλαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.