Χρύσπα: Συνεργάτες μου με πίεζαν να αδυνατίσω

featured image

Ένα δυναμικό come back έχει κάνει φέτος η Χρύσπα, μέσα από τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar. Η γνωστή τραγουδίστρια, το βράδυ της Μ. Τρίτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα». Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμφάνισή της και στα κιλά της.

Η Χρύσπα με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε πως την πίεζαν συνεργάτες της για την εμφάνισή της και πως έφτασε στο σημείο να έχει διατροφικές διαταραχές.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Όταν έγινα γνωστή και άρχισαν να ασχολείται ο Τύπος για την εμφάνιση μου, τότε άρχισα να ασχολούμαι κι εγώ» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε πως το περιβάλλον της ασχολήθηκε πιο πολύ απ’ ο, τι η ίδια. «Οι τότε συνεργάτες μου, μου έλεγαν ότι πρέπει να αδυνατίσω, να γυμναστώ, να κάνω διατροφή», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πέρασα δύσκολα. Πέρασα διατροφική διαταραχή. Τελικά καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό είναι μία φούσκα. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι να κυκλοφορούμε σαν μοντέλα. Δεν είναι αυτό το φυσίκ μου, δεν θα ένιωθα καλά έτσι. Είμαι αυτή που είμαι… Τότε που ήμουν μικρή δεν το είχα δει να συμβαίνει. Στην πορεία το συνειδητοποίησα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.