Νόβοσελ: Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε επίσης να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα

featured image

Θολό παραμένει ακόμη το τοπίο όσον αφορά τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα, παρά τις ενέργειες που έγιναν από πλευράς Πειραιωτών, ώστε να προχωρήσει η μετακόμιση. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν έχουν αναλυθεί και είναι γνωστές, με μεγάλο ρόλο να παίζει η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας Αρχής.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ABA League, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, τόνισε πως το θέμα δεν έχει ακόμη συζητηθεί. Ωστόσο, δεν περιορίστηκε στην αναφορά του για τον Ολυμπιακό, αλλά έριξε και... βόμβα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Οι Έλληνες μπορούν να λένε οτιδήποτε. Oι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ, δήλωσαν ότι θέλουν να παίξουν στην ABA League για δύο ή τρία χρόνια, ζητώντας πληροφορίες για τη διοργάνωση. Επίσης, γνωρίζουμε ότι μίλησαν με μερικές ομάδες, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση σχετικά με αυτό ούτε γνωρίζουμε ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν.

Ο Παναθηναϊκός και η Χαποέλ Ερτζελία ενδιαφέρθηκαν επίσης για να συμμετάσχουν στη Λίγκα, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν σοβαρές προθέσεις. Στη Γενική Συνέλευση της ABA League, ένα από τα θέματα θα είναι ο Ολυμπιακός. Θα δούμε αν θα αποφασίσουμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες ή αν απλά θα τους ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον τους», τόνισε σχετικά με το θέμα, στο περιθώριο του πέμπτου τελικού μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπούντοτσνοστ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.