Μεϊμαράκης για Πολάκη: Θα πάμε στις εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση στους ΑμεΑ

featured image

Σκληρή κριτική στον Παύλο Πολάκη άσκησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αφορμή την επίθεση του πρώτου κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, που οδήγησε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Ο Πολάκης ήταν χυδαίος και το ξέραμε αυτό. Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να τον αποπέμψει το πρωί ή να είχε ζητήσει να παραιτηθεί μόνος του. Τώρα θα πάει στις εκλογές ταυτισμένος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας» είπε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής εκτίμησε ότι κατόπιν αυτών «θα πάμε στις εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση στους ΑΜΕΑ που έκανε ο κ. Πολάκης».

Ο κ. Μεϊμαράκης, με την ιδιότητα και του πρώην προέδρου της Βουλής, επικρότησε την πρωτοβουλία της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Πολάκη. «Η πρόταση μομφής ήταν η πιο σωστή, έξυπνη κοινοβουλευτική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε.

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν άκουσα τον κ. Τσίπρα να λέει χθες ότι ο Πολάκης είναι αψής Σφακιανός. Εμείς οι Κρητικοί είμαστε πολιτισμένοι και εκτιμούμε τους συνομιλητές μας. Κανείς δεν ταυτίζεται με τον κ. Πολάκη» τόνισε.

Σε ερώτηση για τα περί Νόμπελ Ειρήνης στον πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε κυρίως τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τέλος, ερωτηθείς για τα γεγονότα του 2015 και για το κατά πόσο υπήρξε θέμα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε με νόημα:

«Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα. Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πως θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.