Κοντά σε τερματοφύλακα από Πορτογαλία ο Ολυμπιακός

featured image

Ακόμη ένα δημοσίευμα που αφορά τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό έρχεται σήμερα από την Πορτογαλία. Έπειτα από το δημοσίευμα της «A Bola» αναφορικά με το ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Ζοσέ Σα, σειρά παίρνει η «Record», η οποία τονίζει πως οι Πειραιώτες είναι κοντά στο να αποκτήσουν τον Ζοσέ Μαραφόνα από την Μπράγκα.

Ο 31χρονος γκολκίπερ της Μπράγκα είχε ακουστεί και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους για τους Πειραιώτες, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο έμπειρος άσος αρνήθηκε την πρόταση της Μπράγκα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο και έτσι μένει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του φαίνεται πως θα είναι ο Πειραιάς και οι «ερυθρόλευκοι». Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι κατά πόσο αυτή η ιστορία έχει σύνδεση με την υπόθεση του Σα, καθώς στον Ολυμπιακό έχουν ήδη πραγματοποιήσει κάποιες ενέργειες για να τον έχουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.