Τουπάν για Ολυμπιακό: Θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης

featured image

Ο Αξέλ Τουπάν χαρακτήρισε θρυλική ομάδα του Ολυμπιακό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Τα όσα είπε ο Αξέλ Τουπάν στο dna.fr. για τον Ολυμπιακό και για την παραμονή του στην Ελλάδα

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Για την πρόωρη αποχώρησή του : «Για την ώρα δεν μπορώ να πω πολλά. Παρά του πως πήγαν τα πράγματα, πέρασα πολύ καλά εκεί. Είχα υψηλού επιπέδου προπονητές, δούλεψα με σπουδαίους παίκτες, ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα, ακόμα και σε διάστημα ενός χρόνου. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά η χρονιά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε».

Για την εμπειρία του στον σύλλογο και στην Ελλάδα: «Συνολικά, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Έπαιξα για ένα ιστορικό κλαμπ, για μια θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Είναι μια σπουδαία εμπειρία, πολύ θετική. Σε ατομικό επίπεδο, δεν ήμουν σταθερός στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω με καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον».

Για τη ζωή στην Αθήνα: «Ήταν φανταστικά. Καλά εστιατόρια, καλός καιρός, η θάλασσα και τα νησιά ήταν πολύ κοντά. Ζούσα κοντά στη θάλασσα, δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου καλύτερα στην Ευρώπη».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.