Survivor: Απίστευτος καβγάς – Οι φωνές, το φτύσιμο και η λιποθυμία (video)

featured imageSurvivor Ελλάδα – Τουρκία: Ένας χαμός στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Γιουσούφ, καθόταν στην παραλία με τον Ατακάν και συζητούσαν.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ο πρώτος του είπε πως ενώ στην αρχή ήταν κοντά οι δυο τους, όταν οι ομάδες άλλαξαν, άλλαξε και η συμπεριφορά του.Τόνισε πως από εκείνη τη στιγμή και μετά έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές του και το μόνο που κάνει πλέον είναι να είναι με την Κατερίνα Δαλάκα. Η κουβέντα όμως δεν τους βγήκε σε καλό και η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα, με τους δύο παίκτες να ανεβάζουν τους τόνους.
Ο Ατακάν δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί αυτά που του έλεγε ο Γιουσούφ λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογική του κατάσταση! Λίγο μετά ο Γιουσούφ του είπε πως θα έπρεπε να ντρέπεται και τον έφτυσε. Ο Ατακάν δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ένταση και κατέρρευσε.Οι παίκτες όταν τον είδαν να πέφτει στο έδαφος, έτρεξαν κατά πάνω του για να δουν τι συμβαίνει! Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.