Το αδιανόητο buzzer beater του Λίλαρντ που ξέρανε τους Θάντερ

featured image

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, έχοντας σε ακόμη ένα ματς σε τρομερή φόρμα τον Ντάμια Λίλαρντ, ο οποίος με ένα εκπληκτικό buzzer beater ξέρανε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Με το σκορ στο 115-115, ο αστέρας των γηπεδούχων είχε την μπάλα στα χέρια του. Στα λίγα δευτερόλεπτα που έμειναν, αποφάσισε να μην πάει προς τα μέσα, αλλά να το «μπουμπουνίσει» από πολύ μακριά, έχοντας και την αυτοπεποίθηση του 9/17. Με τον Πολ Τζορτζ επάνω του δεν δίστασε, το πέταξε από μακριά και… μπουμ! Η μπάλα μέσα και η ομάδα του στην επόμενη φάση με 4-1 στη σειρά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο Λίλαρντ έκανε απίθανα πράγματα στο παιχνίδι. Εκτός από τα 10/18 τρίποντα, συνολικά σημείωσε 50 πόντους, ενώ είχε ακόμη 7 πόντους, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Τα 6 λάθη που έκανε, σίγουρα θα του συγχωρέθηκαν μετά από αυτό το σόου και ειδικά το highlight που έδωσε. Πλέον, οι Μπλέιζερς περιμένουν πώς θα λήξει η σειρά των Νάγκετς κόντρα στους Σπερς, με τους πρώτους να προηγούνται με 3-2.

Δείτε το:

????M ????V ????P ???? pic.twitter.com/iu9Rz77UyQ

— Trail Blazers (@trailblazers) April 24, 2019



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.