Στις «φλόγες» το Μάντσεστερ, στο… ακουστικό το Λίβερπουλ

featured image

Το Μάντσεστερ έχει πάρει «φωτιά» για το αποψινό (22:00) μεγάλο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι. Το αποτέλεσμά του είναι πιθανό να κρίνει την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι, με νίκη στην έδρα της συμπολίτισσάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα «αγκαλιάσει» τον τίτλο. Δύσκολα θα έχει απώλειες στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, με τη Μπέρνλι, τη Λέστερ και τη Μπράιτον.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Η Λίβερπουλ περιμένει στο… ακουστικό της. Ποντάρει στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την ισοπαλία για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να γίνει αυτή φαβορί για την κατάκτηση της Premier League. Πιθανό είναι το 3 στα 3 και για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, κόντρα στη Χάντερσφιλντ, τη Νιούκαστλ και τη Γουλβς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκτός από το γόητρο, θέλει τη νίκη για να μπει στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Απέχει 3 βαθμούς από την τέταρτη Τσέλσι και 2 από την πέμπτη Άρσεναλ.

Το ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε έξι συνδυαστικά στοιχήματα.

Οι επιλογές που προσφέρονται είναι να σκοράρει πρώτος ο Λουκάκου και να κερδίσει με 2-1 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να σκοράρει ο Μαρσιάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει το τελευταίο κόρνερ, να ανοίξει το σκορ ο Αγκουέρο και να κερδίσει με 1-3 η Μάντσεστερ Σίτι, να σκοράρει ο Στέρλινγκ και τα κόρνερ της Μάντσεστερ Σίτι να είναι περισσότερα από έξι, να τελειώσει ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, να μπουν από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να είναι περισσότερα από 12 τα κόρνερ του αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.