Αμερικανίδα γυναίκα σκότωσε τον ηλικιωμένο άνδρα της επειδή τον έπιασε να βλέπει τσόντες

featured image

Του είχε ζητήσει επανειλημμένα να ακυρώσει τη συνδρομή του πορνογραφικού καναλιού, το οποίο ο ηλικιωμένος παρακολουθούσε με τις ώρες σε μια μικρή αποθήκη

Δολοφονικό αμόκ κατέλαβε μια γυναίκα από το Αρκάνσας όταν διαπίστωσε ότι, παρά τις επανειλημμένες της εκκλήσεις προς τον σύζυγό της να σταματήσει να βλέπει πορνό, εκείνος συνέχιζε να περνάει ώρες παρακολουθώντας ένα συνδρομητικό κανάλι με… άκρως ακατάλληλο περιερχόμενο.

Η 69χρονη Πατρίσια Χιλ είχε ζητήσει πολλές φορές από το σύζυγό της, τον 65χρονο Φρανκ, να ακυρώσει την συνδρομή του στο πορνογραφικό κανάλι, το οποίο περιείχε μερικά από τα πιο αγαπημένα προγράμματα του.

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι σχέσεις του ζευγαριού περνούσαν κρίση και η γυναίκα θεωρούσε ότι ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα στον γάμο τους ήταν η εμμονή του άνδρα της με την πορνογραφία.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα μετά τη σύλληψή της, ο ηλικιωμένος περνούσε ώρες ολόκληρες απομονωμένος σε μια αποθήκη στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου είχε τοποθετήσει μια τηλεόραση για να βλέπει ανενόχλητος τα ακατάλληλα προγράμματα.

porn

«Του είχε ζητησει πολλές φορές να σταματήσει να βλέπει το κανάλι. Εκείνος υποσχόταν ότι θα το έκανε, αλλά τον έπιανε ξανά και ξανά να παρακολουθεί πορνό», εξήγησε σε τοπική εφημερίδα ο δικηγόρος της γυναίκας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα έφτασε στο σημείο να ακυρώσει η ίδια την συνδρομή στο πορνογραφικό κανάλι. Όταν όμως είδε τον λογαριασμό της καλωδιακής και διαπίστωσε ότι ο άνδρας της το είχε ενεργοποιήσει ξανά, αυτή ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Πήγε αμέσως στην αποθήκη και τον έπιασε να βλέπει ξανά τα αγαπημένα του προγράμματα. Του είπε να κλείσει την τηλεόραση. Η απάντηση που της έδωσε σίγουρα δεν της άρεσε, αφού πήγε αμέσως στο σπίτι, πήρε το όπλο που φυλούσαν εκεί για αυτοπροστασία, επέστρεψε στην αποθήκη και τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι.

«Έχασε το μυαλό της, βγήκε εκτός εαυτού. Δεν προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια, ομολόγησε αμέσως τι είχε κάνει», ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας που αντιμετωπίζει πλέον ποινή πολυετούς κάθειρξης για δολοφονία.

Όπως επισήμανε, η πορνογραφία στο μυαλό της συντηρητικής γυναίκας «ισοδυναμούσε με προσβολή απέναντι στην ίδια αλλά και απέναντι στον Θεό».

[protothema.gr]



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.