Το σενάριο που θέλει τον Μανωλά να είναι συμπαίκτης με τον Παπασταθόπουλο

featured image

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που αφορούν τον Κώστα Μανωλά και το μέλλον του. Ένα χθεσινό τον ήθελε ως μια από τις επιλογές του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένα άλλο, σημερινό, τον έχει ως υποψήφιο να αποτελέσει συμπαίκτη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ.

Το ενδιαφέρον για τον Έλληνα στόπερ από την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο. Αλλά, φαίνεται πως σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport στο… κόλπο μπαίνει και ο σύλλογος του Λονδίνου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, και οι δύο ομάδες βλέπουν ως ελκυστική τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του ο Έλληνας στόπερ με τη Ρόμα και η πρόταση δεν πρέπει να φαντάζει καθόλου απίθανη.

Επίσης, ούτε ο Μανωλάς θα ήταν αρνητικός στο να μετακομίσει σε ένα ακόμη από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ειδικά με την προοπτική να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα έχει ακόμη καλύτερες απολαβές από αυτές στους «τζιαλορόσι». Πάντως, στον σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας ποντάρουν αρκετά στη συμμετοχή στο επόμενο Champions League, ώστε να πείσουν τον 27χρονο στόπερ να παραμείνει.

Όσον αφορά την Άρσεναλ, εκτός του Παπασταθόπουλου, έχει στις τάξεις της ακόμη έναν Έλληνα αμυντικό, τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος στα τελευταία ματς αγωνίζεται βασικός. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο ρόστερ των «κανονιέρηδων», καθώς υπάρχει η πιθανότητα να δοθεί αλλού ως δανεικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.