Τα διάσημα διαζύγια που έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz

featured image

Μπορεί η φράση «έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία» αρκετές φορές να μοιάζει με κοινότυπη, όμως, υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες, που ταιριάζει απόλυτα. Ειδικά, σε περιπτώσεις χωρισμού, που δεν τους περίμενε κανείς.

Και στη showbiz, τόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδας, δεν είναι λίγες οι φορές που το διαζύγιο ενός ζευγαριού ξαφνιάζει. Κι επειδή λένε ότι η ποιότητα μίας σχέσης φαίνεται και από τον τρόπο που χωρίζεις, υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες διάσημων ζευγαριών που αποφάσισαν με μία κοινή ανακοίνωση να δημοσιοποιήσουν την αλλαγή στη ζωή τους. Και να προλάβουν σε κάθε περίπτωση την όποια παραφιλολογία και σχολιασμό από τον Τύπο, που κακά τα ψέματα, για μία μεγάλη μερίδα, είναι βούτυρο στο ψωμί τους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Το τελευταίο παράδειγμα διαζυγίου που δεν το περίμενε κανείς, είναι αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, οι οποίοι μετά από 13 χρόνια σχέσης (τα 9 ως παντρεμένοι) αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και ανακοίνωσαν το χωρισμό τους με ένα κοινό post στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Με αφορμή το πρώην, πλέον, ζευγάρι θυμηθήκαμε και άλλες περιπτώσεις γνωστών προσώπων, που χώρισαν με παρόμοιο τρόπο.

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος

Ήταν Ιούλιος του 2014, όταν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ο χωρισμός της Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Το ζευγάρι μετά από 20 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τριών παιδιών αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και κανείς δεν το περίμενε. Μάλιστα, με μία ανάρτηση στην τότε ιστοσελίδα του πρώην εκδότη, Kool news την οποία υπέγραφαν και οι δύο, ανακοίνωναν την απόφασή τους.

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας…» είχαν γράψει μεταξύ άλλων.

Σοφία Παυλίδου – Χρήστος Φερεντίνος

Και αυτό τον χωρισμό δεν το περίμενε κανείς. Η γνωστή ηθοποιός και ο πετυχημένος παρουσιαστής αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου, ενώ η κοινή ανακοίνωσή τους είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2016 στην εφημερίδα Real news.

«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα», είχαν παραδεχτεί τότε.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Αυτό τον χωρισμό και αν δεν τον περίμενε κανείς. Μετά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό, το Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι με μία λιτή κοινή δήλωση στη Real news ανακοίνωσε ότι δεν είναι πια μαζί.

«Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα» ήταν η χαρακτηριστική κοινή δήλωση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Χάλι Μπέρι – Ολιβιέ Μαρτίνεζ

Ήταν το 2015, όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε μαζί ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, λίγο καιρό μετά το γάμο τους κι ενώ είχαν αποκτήσει ένα παιδί.  «Με βαριά καρδιά, σας ανακοινώνουμε πως λάβαμε κοινή συναινέσει την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Συνεχίζουμε με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και επικεντρωνόμαστε από κοινού στο καλύτερο για το γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο μόνο ευτυχία και ελπίζουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, αλλά κυρίως την ιδιωτική ζωή του παιδιού μας» έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

Γκούινεθ Πάλτροου – Κρις Μάρτιν

Αν κάποιος θα έλεγε ότι το «για πάντα» θα ίσχυε για ένα ζευγάρι, αυτό δεν θα ήταν άλλο από τη Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Κρις Μάτιν. Ωστόσο, μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, αποφάσισαν να χωρίσουν, ξαφνιάζοντας στην κυριολεξία τους πάντες. Την ανακοίνωση του χωρισμού την έκανε η διάσημη ηθοποιός στο προσωπικό της blog την οποία υπέγραφε με τον πρώην σύζυγό της και συνόδευε με κοινή τους φωτογραφία.

«Με τις καρδιές μας γεμάτες λύπη, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Προσπαθήσαμε αρκετά για παραπάνω από ένα χρόνο -κάποιες φορές μαζί και κάποιες σε διάσταση- για να δούμε τι θα ήταν δυνατόν να γίνει με εμάς και τελικά καταλήξαμε στην απόφαση ότι, παρότι αγαπάμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον, θα μείνουμε χωριστά. Ωστόσο, παραμένουμε οικογένεια και με πολλούς τρόπους είμαστε τώρα πιο κοντά από ποτέ ο ένας στον άλλο. Πάνω από όλα είμαστε γονείς δύο υπέροχων παιδιών και ζητάμε να δοθεί τόσο σε εμάς όσο και σε αυτά ο απαραίτητος "χώρος" και να γίνει σεβαστή η ανάγκη μας για ιδιωτικότητα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την οικογένειά μας…» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τσάνιγνκ Τατούμ – Τζένα Ντιούαν

Μετά από 9 χρόνια γάμου, ο διάσημος ηθοποιός Τσάνινγκ Τατούμ με μία τρυφερή ανάρτηση στο Twitter ανακοίνωνε από κοινού με την πρώην σύζυγό του την απόφασή τους να χωρίσουν.

«Έχουμε κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε… Είναι παράξενο να μοιραζόμαστε κάτι τέτοιο με όλους, αλλά ζούμε σε μια εποχή οπού η αλήθεια μπορεί να μεταμορφωθεί σε ”εναλλακτική αλήθεια”. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι όλα αυτά τα χρόνια και είχαμε μια μαγική κοινή ζωή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς το μέγεθος της αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλον, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που τώρα μας πηγαίνει σε διαφορετικά μονοπάτια», έγραψε τον περασμένο Απρίλιο, που «έσκασε» και η είδηση του χωρισμού.

Τζένιφερ Γκάρνερ – Μπεν Άφλεκ

Ακόμη μία περίπτωση που ξάφνιασε τους πάντες. Το διάσημο ζευγάρι των ηθοποιών με μία κοινή δήλωση το καλοκαίρι του 2015, ανακοίνωσε την απόφασή τους να χωρίσουν.

«Έπειτα από πολύ σκέψη και προσεκτική μελέτη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε με αισθήματα αγάπης και φιλίας ο ένας προς τον άλλο και με τη δέσμευση να μεγαλώνουμε από κοινού τα παιδιά μας, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτική μας ζωή αυτές τις δύσκολες ώρες. Αυτό θα είναι το μοναδικό μας σχόλιο πάνω σε αυτό το ιδιωτικό, οικογενειακό ζήτημα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού

Τρία χρόνια μετά τον γάμο τους και μόλις 4 ημέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού, το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε μαζί τον Φεβρουάριο του 2018 ότι παίρνουν διαζύγιο.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ήταν η δήλωσή τους, που ξάφνιασε τους πάντες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.