Ο... Λένιν έκανε τη σέντρα σε αγώνα του ρωσικού πρωταθλήματος

featured image

Ο Βλαντιμίρ Λένιν ζει ακόμη στις συνειδήσεις των Ρώσων και παίζει μπάλα, με τη μορφή του μάλιστα να κάνει την εμφάνισή της στη φανέλα της ομάδας του ποδοσφαιρικού συλλόγου της γενέτειράς του. Και μπορεί το φόντο να μην είναι κόκκινο, αλλά κιτρινόμαυρο, αλλά αυτό δεν φάνηκε να χαλάει κανένας στην Βόλγκα Ουλιάνοφσκ.

Ανήμερα της 149ης επετείου του Σοβιετικού επαναστάτη, την 22α Απριλίου, οι παίχτες της ομάδας εμφανίστηκαν με φανέλα που τον απεικόνιζε, ντυμένο τερματοφύλακα. Μάλιστα, κάποιες ώρες νωρίτερα, οπαδοί του συλλόγου στο Ουλιάνοφσκ έκαναν παρέλαση στους δρόμους, μαζί με έναν νεαρό ηθοποιό - σωσία του ανθρώπου που ήταν «υπεύθυνος» για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο άνθρωπος που παρίστανε τον Λένιν ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα στο παιχνίδι της Βόλγκα Ουλιάνοφσκ κόντρα στην Τσελιαμπίνσκ, ενώ άπαντες στο γήπεδο χειροκρότησαν, ακόμη και οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Μάλιστα, αποδείχθηκε γούρικος για την ομάδα που φορούσε τα κιτρινόμαυρα, καθώς επικράτησε με 1-0, στο ματς για τη Γ’ κατηγορία της Ρωσίας.

Μετά το παιχνίδι, οι φανέλες βγήκαν σε διαδικτυακή δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ωστόσο, τα κομμάτια ήταν λίγα και υπήρξε απαίτηση να εκδοθούν σε ευρύτερη κυκλοφορία. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου υποστήριξαν ότι θα έχαναν με αυτόν τον τρόπο τη συλλεκτική τους αξία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.