Πάολα: Δεν είμαι τσιγγάνα, ορκίζομαι στο Θεό μου

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Πάολα. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αλλά και στην καταγωγή της.

Πέρα από όλα αυτά όμως η Πάολα αναφέρθηκε και στην καταγωγή της η οποία είναι από την Συκιά της Χαλκιδικής.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι τσιγγάνα κάτι που όπως αποκάλυψε δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από την στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου αποκάλυψα την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε… Τώρα τα λέμε απλά αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά» είπε στην εκπομπή «Βινύλιο»του Αντώνη Κανάκη.

«Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν… Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.