Φουντώνουν τα σενάρια για επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ

featured image

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν τις ενέργειές τους ενόψει της ενίσχυσης του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Στο πρόσφατο ταξίδι του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ, βάζοντας… φωτιά στις φήμες που κάνουν λόγο για επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», στην Ένωση υπάρχει η ανάγκη για προσθήκη ενός στιβαρού αμυντικού στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού φέτος έδειξε πιο αδύναμη στο κέντρο της άμυνας, διότι έλειψε ένας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή του «δικεφάλου» στον βελγικό σύλλογο να σχετίζεται και με άλλα πρόσωπα, αφού αναζητούνται παίκτες σε περισσότερες από μία θέσεις. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση κεντρικού χαφ και εξτρέμ (δύο), ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια να κριθεί επιτακτική η ανάγκη αναζήτησης και σέντερ φορ, καθώς δεν είναι σίγουρο τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Έκι Πόνσε και Σέρχιο Αραούχο.

Όπως και να έχει, η είδηση ότι μπορεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Βράνιες χαροποιεί τους οπαδούς της, οι οποίοι έχουν με τον Βόσνιο στόπερ ένα ιδιαίτερο δέσιμο, με τα αισθήματα να είναι αμοιβαία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.