Τριπλή διάκριση της British American Tobacco Hellas για τη συμβολή στην κοινωνία

featured image

Με τρεις διακρίσεις για τη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία, η British American Tobacco Hellas επιβραβεύτηκε για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, πιστή στη στρατηγική της να δίνει καθημερινά αξία στην Ελλάδα.

Οι σημαντικές διακρίσεις της εταιρείας στον ανεξάρτητο και αναγνωρισμένο θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards αφορούν δύο σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της απασχόλησης και της υπεύθυνης συμπεριφοράς στην πόλη μέσα από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

Η πρωτοβουλία «Κίνηση που κάνει τη Διαφορά», μια καμπάνια ευαισθητοποίησης του επιβατικού κοινού για την υπεύθυνη κοινωνική συμπεριφορά στην πόλη, και ιδίως στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και η δημιουργία του πρώτου Κέντρου Επανένταξης στην εργασία (Job Center) που ήδη έχει εξασφαλίσει απασχόληση σε πάνω από 100 ανθρώπους που ήταν στο περιθώριο, αναγνωρίστηκαν με συνολικά τρία βραβεία στα Hellenic Responsible Business Awards.

«Οι διακρίσεις αυτές είναι σημαντικές για την British American Tobacco Hellas και τους ανθρώπους της που δίνουν καθημερινά αξία στην ελληνική κοινωνία, επειδή αφορούν ουσιαστικές πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο τον πολίτη για βασικά ζητήματα που τον απασχολούν» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco Hellas για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και το Ισραήλ, κ. Στέφανος Διανέλλος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.