Έξι γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός

featured image

Η απόδοση του Παναθηναϊκού μέσα στο 2019 βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, γεγονός που αποδεικνύεται από την εικόνα του συνόλου του Γιώργου Δώνη πάνω στο χορτάρι, αλλά φυσικά και από τα αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του «τριφυλλιού» εστιάζεται στην έλλειψη δημιουργίας ευκαιριών και επίτευξης τερμάτων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς.

Στα δέκα παιχνίδια του νέου έτους, οι «πράσινοι» έχουν βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόλις έξι φορές. Σκόραραν δύο φορές κόντρα στην Ξάνθη (Μπουζούκης, Κολοβέτσιος), μία απέναντι στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδα (Εμμανουηλίδης), μία στον αγώνα με την ΑΕΛ (Μακέντα), μία στο Αγρίνιο (Μπουζούκης) και μία... τελευταία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (Άλτμαν).

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε γκολ εκτός με τη Λαμία και έχασε δύο φορές, όπως στα Γιάννενα, όπως στη Νέα Σμύρνη, όπως και στη Λιβαδειά, όπου έφερε «λευκή» ισοπαλία.

Για να καταλάβει κανείς τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με το ξεκίνημα στην σεζόν, στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος το «τριφύλλι» είχε παραβιάσει την αντίπαλη εστία 15 φορές.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.