Και επίσημα βοηθός προπονητή στην Εθνική ο Γιαννακόπουλος

featured image

Ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» πολλές φορές τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη, να παρακολουθεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, προφανώς βοηθώντας τον να βγάλει σωστά συμπεράσματα για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που είτε αποτελούν μέλη της εθνικής Ελλάδας, είτε πρόκειται να γίνουν στο μέλλον.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, μεταξύ άλλων έκανε γνωστό σήμερα πως ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει τον βοηθό του ομοσπονδιακού τεχνικού στη «γαλανόλευκη».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.

Για θέματα της Κ.Ε.Δ. στη συνεδρίαση παρέστη ο κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. ενέκρινε την επιστολή της Γενικής Γραμματέως της FIFA κ.Φάτμα Σαμούρα, η οποία αφορά ζητήματα προσλήψεων και απολύσεων των μελών της Κ.Ε.Δ., καθώς και την παρουσία του προέδρου της κ. Περέιρα στις συνεδριάσεις της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., εφόσον στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα λειτουργίας της.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε επίσης τις παρακάτω αποφάσεις:

* Ενέκρινε το στρατηγικό πλάνο της Ε.Π.Ο. για τη διετία 2019-20, με το οποίο εκπληρώνονται οι έξι (6) δράσεις που είχαν ζητηθεί από τη FIFA στην επιστολή Σαμούρα του Μαΐου 2018.

* Ενέκρινε τη σύμβαση με το Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης και τη διακήρυξη διαγωνισμού για τον ανάδοχο, για τις εργασίες αποκατάστασης τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου.

* Ενέκρινε την πρόσληψη του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Στέλιου Γιαννακόπουλου στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ανδρών, ως βοηθού του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Αναστασιάδη.

* Επικύρωσε την απόφαση της Κ.Ε.Δ. για την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Τσαχειλίδη από τον κ. Νίκο Ιωσηφόγλου, ο οποίος ήδη παρέχει τις υπηρεσίες του στην Κ.Ε.Δ».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.