«Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος με τον Φρέντυ Γερμανό»

featured image

Συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του κι αυτό έκανε και στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο διάσημος σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τον στρατό, το σεξ, το σύμφωνο συμβίωσης αλλά και με ποιον θεωρεί τον εαυτό του ισάξιο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς» είπε ο διάσημος σχεδιαστής.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τον στρατό: «Για μια εβδομάδα που έμεινα στον στρατό δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω όλους. Τότε ζούσα στην Ιταλία και είχα έρθει απλά για να πάρω την αναβολή. Μετά, λόγω του ότι έμεινα 9 χρόνια στην Ιταλία, γλίτωσα τον στρατό τον ελληνικό. Ευτυχώς γιατί τότε δεν ήταν στη μόδα τα στρατιωτικά ρούχα. Σήμερα θα πήγαινα».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο Λάκης Γαβαλάς είπε πως είναι πολύ καλά, πως κάνει σεξ πολύ συχνά ενώ την ερώτηση αν θα έκανε σύμφωνο συμβίωσης απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω βρει ούτε τον άνδρα, ούτε τη γυναίκα της ζωής μου, ούτε το μωρό της ζωής μου, ούτε το γέρο, ούτε τη γριά της ζωής μου για να το κάνω. Αν όμως τον είχα βρει θα το έκανα για να γλιτώσω την γκρίνια».

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.