Τσιτσιπάς: Δεν ξέρω αν ο Μήτρογλου γνωρίζει ποιος είμαι

featured image

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον τελικό με τον Κουκούσκιν, αλλά και για τον.... Κώστα Μήτρογλου.

O Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του Open της Μασσαλίας και στην κερκίδα βρέθηκε ένας φίλαθλος με φανέλα της ΑΕΚ και τζόκεϊ καπέλο ανάποδα. Στη συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής ρωτήθηκε για το αν αφιέρωσε τον τελευταίο πόντο στον τύπο με το «τζόκεϊ Μήτρογλου», τον οποίο στη Μασσαλία γνωρίζουν καλά από το πέρασμά του από τη Μαρσέιγ. Εκείνος απάντησε πως: «Ελπίζω να φωνάξουν και το δικό μου όνομα όταν παίζει εκείνος. Δεν ξέρω αν ξέρει ποιος είμαι, είναι πολύ δημοφιλής!».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Πέραν του οπαδού με το ανάποδο καπελάκι, τη φανέλα της ΑΕΚ και την ελληνική σημαία, στην εξέδρα υπήρχε και μια μπάντα, η οποία κέρδισε τον Στέφανο. «Πολύ ασυνήθιστο, διαφορετικό επίπεδο υποστήριξης», είπε δείχνοντας προς την πλευρά της.

Όσον αφορά το ματς και ότι βρέθηκε να κάνει μπρέικ στο τέλος του σετ, είπε: «Ήμουν πνευματικά δυνατός για να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Έμεινα συγκεντρωμένος, το διαχειρίστηκα και μετά εκμεταλλεύτηκα το μομέντουμ και πήγα καλά στο τάι μπρέικ. Αντιμετώπισα όλες τις καταστάσεις πολύ καλά και άξιζα να πάρω το τάι μπρέικ, γιατί κατά την γνώμη μου πήγα πολύ καλά».

Όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλό του στον τελικό, τόνισε: «Φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα, έπαιξε σπουδαίο τένις αυτή την εβδομάδα. Εγώ βλέπω ένα ματς τη φορά και έχω σκοπό να ανεβάσω το επίπεδο του τένις μου».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.