Μεϊμαράκης: Για εμάς πάντα η Ελλάδα είναι πάνω από το κόμμα

featured image

«Για εμάς πάντα η Ελλάδα είναι πάνω από το κόμμα και πάντα το εμείς είναι πάνω από το εγώ. Και έτσι πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό κρατάμε αυτά τα υψηλά ποσοστά αν και έχουμε περάσει στεναχώριες και λύπες» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στις επερχόμενες ευρωεκλογές, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ. στα Τρίκαλα.

Όπως πρόσθεσε, «και βέβαια κρατήσαμε τότε το κόμμα ζωντανό και το παρέλαβε η νεότερη γενιά στις αρχές του ΄16 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να το πάει ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο μπροστά, να κερδίσουμε όλοι μαζί αυτές τις εκλογές. Για να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία με κορμό το κόμμα και τον Πρωθυπουργό να δώσει τη νέα πνοή που απαιτείται στην Ελλάδα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει πως η Νέα Δημοκρατία, είναι ενωμένη περισσότερο από ποτέ και όλοι μαζί, πρόσθεσε, προχωράμε για αυτή τη νίκη, όλοι μαζί προχωράμε για να αλλάξουμε αυτή τη σελίδα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναφερόμενος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις επερχόμενες εκλογές, τόνισε πως οι εκλογές στις 26 Μαΐου μέχρι στιγμής διά νόμου είναι οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωεκλογές. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και οι εθνικές, επεσήμανε. «Για αυτό ακριβώς θέλω να ξέρετε», σημείωσε στη συνέχεια, «ότι ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης και ο Ευρωβουλευτής απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό, έχουν διαφορετικές αρμοδιότητες και δεν πρέπει να τους μπλέξουμε. Και θα καλούσα κιόλας τους όποιους συμβούλους και ανταγωνιστές, να μην συμπεριφερθούν έξω από τον πολιτισμό της Νέας Δημοκρατίας που μπορεί να δημιουργήσει τριβές».

«Γιατί ακριβώς», συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, «πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε και να στείλουμε το μήνυμα μέσω της κάλπης των ευρωεκλογών για τη μητέρα των μαχών που είναι οι εθνικές εκλογές. Βεβαίως και πρέπει να έχουμε δήμαρχο που πιστεύει στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας. Βεβαίως και πρέπει να έχουμε περιφερειάρχη τον Αγοραστό. Βεβαίως και πρέπει να έχουμε το ψηφοδέλτιο νίκης της Ν.Δ. Αλλά η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές που η κυβέρνηση πρέπει να είναι της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξει σελίδα η χώρα», ανέφερε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ότι «πολλές φορές δημιουργούνται τριβές. Και ξέρω επειδή εμείς οι Νεοδημοκράτες λειτουργούμε και με το συναίσθημα, και με τον παρορμητισμό, δεν πρέπει αυτό να μας παρασύρει. Πρέπει να σκεφτούμε πολιτικά με ψυχρή λογική. Σε όλες τις κάλπες ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Σας καλώ λοιπόν να πάτε όσο το δυνατόν περισσότεροι στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και στις τοπικές . Να δηλώσετε ότι θα είστε εκλογικοί αντιπρόσωποι, να είμαστε από πάνω και έξω από τα εκλογικά τμήματα, να έχουμε το ταμπελάκι της Νέας Δημοκρατίας που θα δείχνει την αυτοπεποίθησή μας».

Κλείνοντας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ότι «στις ευρωεκλογές είναι ανάγκη το ψηφοδέλτιο, να είναι μακράν μπροστά. Και είναι ανάγκη και θέλω να τονίσω εδώ στον κάμπο, ότι για να αλλάξει η ζωή των αγροτών, των κτηνοτρόφων και όλων απαιτείται ισχυρή εμφάνιση, ισχυρή εντολή της Νέας Δημοκρατίας και της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.