Πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ για τα Brit Awards χρησιμοποίησαν Beyoncé και Jay Z

featured image

Οι Beyoncé και Jay Z και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή μεταξύ τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους.

Οι Carters εξέφρασαν την επιδοκιμασία τους στη Δούκισσα του Σάσεξ με εκπληκτικό τρόπο, όταν έκαναν ένα cameo στα Brit Awards 2019, τα βραβεία της Βρετανικής Φωνογραφικής Βιομηχανίας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Μετά την ανακοίνωση των Carters ως νικητών στην κατηγορία Καλύτερο Διεθνές Γκρουπ (Best International Group), η Beyoncé και ο Jay Z ευχαρίστησαν σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που γυρίστηκε μπροστά από ένα πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ.

Στο βίντεο ο Jay Z και η σύζυγός του εμφανίζονται όπως ακριβώς στο κλιπ του τραγουδιού τους «Apesh*t», φορούν σακάκια μπροστά από ένα πίνακα, αλλά στη θέση της Μόνα Λίζα είναι η Μέγκαν Μαρκλ και ακούγεται το «Everything Is Love». Στο πορτρέτο, η Μαρκλ δεν είναι απλώς ένα λαμπερό βασιλικό.

Στο πορτρέτο η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, νυν σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι απεικονίζεται ως βασίλισσα. Μία φιλοφρόνηση από μια βασίλισσα στην άλλη, σχολιάζουν δημοσιεύματα, καθώς η Beyonce είναι ευρύτερα γνωστή ως Queen Bey, βασίλισσα της ποπ και R&B., σύμφωνα με το Wmagazine.

Στην ομιλία τους, οι Carters δεν έκαναν αναφορά στο πορτρέτο και αυτό έκανε πιο σουρεαλιστικό το βίντεο.

Αντ" αυτού μίλησαν ακολουθώντας ένα στερεοτυπικό κείμενο με τη Queen Bey να λέει: «Σας ευχαριστώ πολύ για τo βραβείo Brit, για αυτή την απίστευτη τιμή. Πάντα ήσασταν τόσο υποστηρικτικοί. Όλα είναι αγάπη. Ευχαριστούμε».

Ο Jay Z αστειευόμενος είπε: «Παρακαλούμε». Στη συνέχεια το ζεύγος γυρίζει τις πλάτες του στην κάμερα και αντικρίζει το πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ. Στο βάθος, ακούγεται μία φωνή, πιθανότατα της Blue Ivy.

Αργότερα σε ανάρτηση στο Instagram η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο φόντο για το βίντεο:

«Ευχαριστούμε για το βραβείο καλύτερου ξένου group. Είχα κερδίσει αυτό το βραβείο το 2002 με τις κολλητές μου την Kelly και τη Michelle. Πόσο τυχερή είμαι που είμαι σε group με τον άλλο μου κολλητό, τον GOAT Hova... Προς τιμήν του Blacκ History Month (μήνα ιστορίας των μαύρων) υποκλινόμαστε σε μια από τις σκουρόχρωμες Monas (ενν, Μona Lisa). Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη. Σου ευχόμαστε κάθε χαρά!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 20 Φεβ, 2019 στις 2:49 μμ PST



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.