Τίτλοι τέλους για μια ιστορική ελληνική φίρμα στη γυναικεία ένδυση

featured image

Ρολά κατεβάζει ιστορικό ελληνικό brand γυναικείας ένδυσης, η Raxevsky. Μάλιστα, ένα μήνυμα που έχει αναρτηθεί από τους εργαζόμενους στην ιστοσελίδα της εταιρείας κάνει λόγο για οριστικό κλείσιμο, ενώ αναφέρεται πως «οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία χωρίς αποζημιώσεις και με οφειλές κατά μέσο όρο 14 μισθών».

Ήδη από σήμερα, τα καταστήματα Raxevsky άρχισαν να αδειάζουν.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

«Ένα από τα πιο δυνατά brand name στον χώρο της μόδας και της γυναικείας ένδυσης, με καταστήματα σε όλη τη χώρα, με εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες να την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, βάζει λουκέτο, παρά το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα η θέση της στην αγορά θα μπορούσε να είναι ισχυρή», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

«Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της εταιρείας μάς οδήγησε, ήδη από το 2012, αργά και σταθερά στην οικονομική ανέχεια, συνεχίσαμε να εργαζόμαστε με θέρμη και πίστη στην ανάκαμψη της εταιρείας, την οποία θεωρούσαμε δυνατή. Μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019 συνεχίσαμε, απλήρωτοι ουσιαστικά, να προσφέρουμε αδιαλείπτως τις υπηρεσίες μας, πιστεύοντας αφενός στη "Συμφωνία Εξυγίανσης" που επιτεύχθηκε το 2016, αλλά και τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις της διοίκησης ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βιωσιμότητα της εταιρείας, αφετέρου στις δυνατότητες που αποδεδειγμένα η ίδια η εταιρεία είχε στην αγορά», σημειώνουν ακόμη.

H Raxevsky ιδρύθηκε το 1976 από την Ελένη Ραξέφσκι και τον Γιώργο Μουρτζούχο και κατάφερε να εξάγει προϊόντα της σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία) αλλά και στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.