Η «Κυρία» άνοιξε την όρεξη, ο Τσίρο θα ανοίξει το σκορ;

featured image

Ο αποκλεισμός της Γιουβέντους από το κύπελλο Ιταλίας άνοιξε την όρεξη για την κατάκτηση του τροπαίου στις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Τέσσερα συνεχόμενα κύπελλα (και νταμπλ) έχει πάρει η Γιουβέντους. Το σερί όμως σταμάτησε από τη στιγμή που η Αταλάντα την κέρδισε με 3-0 στον νοκ άουτ προημιτελικό και την άφησε εκτός κυπέλλου.

Οι ημιτελικοί είναι διπλοί. Απόψε, στις 22:00, στο Olimpico της Ρώμης θα αναμετρηθούν η Λάτσιο με τη Μίλαν. Αύριο, στις 22:00, θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Αταλάντα. Οι ρεβάνς θα γίνουν μετά από δύο μήνες.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Η Λάτσιο και η Μίλαν συναντήθηκαν και πέρσι στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Τα δύο παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Η Μίλαν επικράτησε με 5-4 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου ηττήθηκε με 4-0 από τη Γιουβέντους.

Η Λάτσιο ποντάρει πολλά στον Ιμόμπιλε για να πάρει τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση. Θα καταφέρει ο Τσίρο να ανοίξει το σκορ;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Τσίρο Ιμόμπιλε στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας Λάτσιο-Μίλαν.

Ο Ιμόμπιλε έχει πετύχει 15 γκολ στην εφετινή περίοδο, 11 στη Serie A, 3 στο Coppa Italia και 1 στο Europa League. Τέσσερις φορές έχει ανοίξει το σκορ στο πρωτάθλημα, στις νίκες της Λάτσιο κόντρα στη Σπαλ (4-1), την Πάρμα (0-2) και τη Φιορεντίνα (1-0) και στην ήττα από τη Νάπολι (1-2). Στο κύπελλο πέτυχε στην παράταση το πρώτο γκολ στον προημιτελικό με την Ίντερ (1-1). Σκόραρε και στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Λάτσιο επικράτησε με 4-3.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.