Ο Γιώργος Σαββίδης βγαίνει μπροστά για το τμήμα μπάσκετ

featured image

Πριν από κάποιες ημέρες ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε την απόφαση της οικογένειας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την οικονομική στήριξη της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, μέσω της παραχώρησης μέρους των εσόδων από τα εισιτήρια της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην Τούμπα.

Σήμερα, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ αποκάλυψε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι το όποιο χάσμα που ενδεχομένως να υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών τους τελευταίους μήνες, οδεύει προς γεφύρωση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Η φωτογραφία του υιού Σαββίδη συνοδεύτηκε και με την εξής λεζάντα: «Και κάτι τελευταίο... Το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε όσον αφορά το μπάσκετ είναι αν θα βγείτε στο δεύτερο ημίχρονο και αν υπάρχουν λεφτά για τη ΔΕΗ. Λες να είναι απλήρωτοι και οι παίκτες; Μπα δεν νομίζω... Οι κακές οι γλώσσες! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά από το Μακεδονία Παλλάς».

Μετά από αυτήν την ανάρτηση, ο Γιώργος Σαββίδης προχώρησε σε ακόμη μια που αφορά το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μέσω της οποίας καλεί τους Φιλ Γκος και Γουίλ Χάτσερ να επιστρέψουν στην Ελλάδα. «Πακετάρετε τις αποσκευές σας και επιστρέψτε. Έχουμε σημαντικό αγώνα σύντομα και πρέπει να προκριθούμε. PAOK Family», έγραψε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.