Ο άντρας «αληθινή κούκλα Κεν» έκανε λίφτινγκ με 200 νήματα και το πρόσωπό του έγινε «τούμπανο»

featured image

Ο Rodrigo Alves, ο ποίος είναι γνωστός και ως «ανθρώπινη κούκλα Ken», δημοσίευσε φωτογραφίες από το σοκαριστικά πρησμένο πρόσωπό του μετά το λίφτινγκ που έκανε με 200 νήματα για να τεντώσει το πρόσωπό του.

Η τελευταία πεντάωρη χειρουργική επέμβαση για τον 35χρονο σταρ πραγματοποιήθηκε στο Ιράν την Κυριακή και ο Rodrigo αποκάλυψε το νέο του πρόσωπο στο Instagram μετά την 69η πλαστική.

Harrowing:

Ο τηλεοπτικός αστέρας σόκαρε τους θαυμαστές του όταν αποκάλυψε το πρησμένο και μελανιασμένο πρόσωπό του.

Παρά το σοβαρό του πρήξιμο που τον έχει κάνει να μην μπορεί να ανοίξει τα μάτια του, ο Rodrigo επέμενε ότι δεν πονάει καθόλου.

Brave: The latest five-hour operation for the plastic surgery loving star, 35, took place in Tehran, Iran on Sunday, with Rodrigo unveiling his bandaged and stitched face on Instagram

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο 35χρονος μοιράστηκε ένα βίντεο από το νοσοκομειακό κρεβάτι του όταν ξύπνησε μετά από την τελευταία του πλαστική.

Brave: He said:

“Μετά από τότες πλαστικές, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω το διαβατήριό μου ξανά γιατί το σύστημα αναγνώρισης προσώπου στο αεροδρόμιο δεν θα με αναγνωρίζει πια!”Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.