Διημερίδα καινοτομίας «Attica Bank: The Challenger Bank» για φοιτητές και αποφοίτους

featured image

Η Attica Bank σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν τη διημερίδα «Attica Bank Innovation Days» την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου στους χώρους του Κέντρου ACEin (Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος).

Η διημερίδα έχει στόχο να αναπτύξει τον επιχειρηματικό τρόπο σκέψης σε άτομα που έχουν ένα υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στον τομέα της πληροφορικής και συναφών αντικειμένων αλλά χρειάζεται να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε σχέση με τη λειτουργία της Σύγχρονης Τραπεζικής.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

Κυρίαρχο όραμα της Attica Bank μέσω της δράσης «Attica Bank Innovation Days» αποτελεί η σύνδεση του παραγωγικού δυναμικού με την επιστημονική κοινότητα για την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και πρακτικών στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

Παρακολουθήσουν ομιλίες από ειδικούς σε θέματα καινοτομίας, ψηφιακών τεχνολογιών και σύγχρονης τραπεζικής Συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια παραγωγής καινοτόμων ιδεών Σχεδιάσουν καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες Έρθουν σε επαφή με τραπεζικά στελέχη για συμβουλευτική και ανάπτυξη ικανοτήτων

Η διημερίδα απευθύνεται σε απόφοιτους προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου πληροφορικής ή συναφών αντικειμένων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το χρηματοπιστωτικό κλάδο. Οι συμμετέχοντες στη δράση θα ενημερωθούν για την επιλογή τους μετά από διαδικασία αξιολόγησης.

Μάθετε περισσότερα για τη διημερίδα και το αναλυτικό πρόγραμμα στο σύνδεσμο εδώ.

Απαραίτητη η προεγγραφή στο σύνδεσμο εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινώνησε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail [email protected].

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.