Θεοδωράκης: Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η ΝΔ προσπαθούν να κάψουν τον ενδιάμεσο χώρο

featured image

«Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η ΝΔ προσπαθούν να κάψουν τον ενδιάμεσο χώρο. Να εξαφανιστεί το Ποτάμι, να εξαφανιστεί το ΚΙΝΑΛ, να εξαφανιστούν οι ενδιάμεσες φωνές, έτσι ώστε, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, οι πολίτες να πουν "τι να κάνω δεν έχω άλλη λύση" και ο ένας να στραφεί Δεξιά και ο άλλος Αριστερά» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real 97.8.

Η συρρίκνωση του μεσαίου χώρου, αν και εφόσον επιτευχθεί, θα είναι ήττα της δημοκρατίας, σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι η διαφορετική φωνή του Ποταμιού εμπλουτίζει τη δημοκρατία και προσθέτει λύσεις στη χώρα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Κάνοντας τον απολογισμό των 5 χρόνων Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι συνέβαλε στο να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ελληνική κοινωνία και ήταν η αφορμή για να μπουν στην πολιτική πολλοί μη επαγγελματίες πολιτικοί. «Προφανώς κάναμε και λάθη - τα περισσότερα εγώ» είπε, τονίζοντας, όμως, ότι τα λάθη τα δικά του δεν πλήγωσαν την ελληνική κοινωνία, παρά μόνο τον ίδιο και το Ποτάμι.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα, στις 8 το βράδυ, στην Αθηναΐδα, τόνισε ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού θα μετέχουν υποψήφιοι από πολλές και διαφορετικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Εκπρόσωποι της γενιάς που έφυγε στα χρόνια της κρίσης, αλλά και Έλληνες με σημαντικό έργο στις νέες πατρίδες τους.

«Είναι και ένα σήμα ότι όλοι οι Έλληνες πουν ζουν στην Ευρώπη πρέπει να ψηφίζουν, πρέπει να μετέχουν στα πολιτικά πράγματα. Δεν πρέπει να αποκοπούν, όπως δυστυχώς θέλει να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αρνείται να τους δώσει πλήρη εκλογικά δικαιώματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.