Αστρονομικό το ποσό που θα πάρει για το Survivor τελικά!

featured imageΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Απίστευτες αποκαλύψεις για την Κατερίνα Δαλάκα και την πολυαναμενόμενη συμμετοχή της στο Survivor. Η πρωταθλήτρια στίβου ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι επιβίωσης και πρόκειται να αμειφθεί γενναιόδωρα για την επάνοδό της. Στο «Καλύτερα δεν γίνεται» σήμερα ειπώθηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα το προηγούμενο διάστημα μιλούσε για την προετοιμασία της στην ερχόμενη Ολυμπιάδα. Ωστόσο κατέληξε να ετοιμάσει βαλίτσες για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Τότε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε πως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που την έκαναν να αποφασίσει να φύγει για το Survivor η Κατερίνα, ήταν το ιδιαίτερα υψηλό χρηματικό ποσό που έκλεισε ως συμφωνία!

Πόνεσε η ψυχή μας: “Πληγωμένες” Ferrari, Lambo, R8, Rolls Royce στο μεγαλύτερο νεκροταφείο αυτοκινήτων του Ντουμπάι (vid)

Όπως είπε η Ευρυδίκη, έχει πληροφορίες ότι το ποσό αυτό είναι εξαψήφιο (!) κάτι που σημαίνει ότι ήταν άκρως δελεαστικό για να διακόψει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς και να δεχτεί την πρόταση. [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.