Αλβανικό ντοκιμαντέρ: «Ο Αχιλλέας είναι πρόγονός μας και οι Τρώες αρχαίοι Αλβανοί»

featured image

Προκλητικοί, ανιστόρητοι και επικίνδυνοι

Έπειτα από τα Σκόπια που καπηλεύονται εδώ και χρόνια την ελληνική ιστορία, ήρθαν και οι Αλβανοί ιστορικοί να οικειοποιηθούν μέχρι και τον Όμηρο!

Για γέλια και για κλάματα είναι το ντοκιμαντέρ που εμπνεύστηκαν μερικοί Αλβανοί «ιστορικοί» και λοιποί «επιστήμονες», σε μια πρωτοφανή επιχείρηση να παραποιήσουν την ελληνική ιστορία.

Ειδικότερα, σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των… αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον Αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Με βάση εκείνους λοιπόν, οι Τρώες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ υποστηρίζουν ακόμα πως τα Ομηρικά Έπη παραποιήθηκαν από την διεθνή κοινότητα με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 προκειμένου να τα οικειοποιηθούν οι Έλληνες!

Όπως είναι προφανές, ορισμένα “κοράκια” ιστορικοί εξακολουθούν να προβαίνουν σε ασύλληπτη προπαγάνδα κατά της χώρας μας. Είναι απλώς ανιστόρητοι; Είναι ανόητοι; Σίγουρα είναι επικίνδυνοι και παίζουν ύπουλα παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας.

Δείτε το επίμαχο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον Αχιλλέα ως …αρχαίο Αλβανό! Ως τι αναφέρουν την Τροία… @ANT1TV @NChatzinikolaou @TSpheeris Ειδήσεις από όλον τον κόσμο εδώ https://t.co/zSyzY5FuCJ pic.twitter.com/D5LpW7RV9M

— Antenna News (@AntennaNews) April 23, 2018



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.