Nίκος Χατζηνικολάου: Τα γενέθλια του μεγάλου γιου του, οι σπάνιες φωτογραφίες και οι υπέροχες ευχές του μπαμπά

featured image

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γιος του γνωστού παρουσιαστή, με την Έλενα Κατρίτση, Πάνος, έγινε είκοσι πέντε χρόνων. Έτσι, ο Έλληνας παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία έγραψε ως λεζάντα «Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!». Οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, παρόλο που ο Πάνος σπουδάζει στο Λονδίνο.

Όσον αφορά τα άλλα τρία του παιδιά, με την Κρίστυ Τσολακάκη, αυτά είναι ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος και η Εύα. Πάντως, όλα τα παιδιά του Νίκου είναι αγαπημένα μεταξύ τους, με τον Πάνο να έχει το ρόλο του μεγάλου αδερφού.

Νίκος Χατζηνικολάου: Φωτογραφίες με τα παιδιά του

Ο γνωστός παρουσιαστής, Nίκος Χατζηνικολάου, με τα τέσσερα παιδιά του.

Έχει τρία παιδιά από τον δεύτερο γάμο του και ένα από τον γάμο του, με την Έλενα Κατρίτση

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο παρουσιαστής, προχωρά σε αναρτήσεις από οικογενειακές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με όλα του τα παιδιά.


Η αλήθεια είναι ότι με τον Πάνο που ζει πλέον στο Λονδίνο είναι λίγες οι κοινές τους φωτογραφίες.

Για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, επέλεξε αυτή τη φωτογραφία. Είναι μία φωτογραφία από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε για τον γιο του Πάνο, όντας ευτυχισμένος ως πατέρας: «Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω! #lovemyson #birthday».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.