Κάλεσμα Δώνη στους φίλους του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – «Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή»

featured image

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να στηρίξει περισσότερο την ομάδα από εδώ και στο εξής.

Aναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για το αν θα υπάρξει άλλη προσθήκη: «Όχι. Αυτό που προσπαθούμε είναι να τελειώσουμε με τις αποχωρήσεις. Να βρουν τις ομάδες που θα πάρουν χρόνο και να δείξουν πράγματα τα παιδιά. Ειδικά για τον Φάνη Μαυρομμάτη είμαι πολύ χαρούμενος. Eίναι ένας νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής που στην συγκεκριμένη θέση, για μένα, είναι σημαντικό το ότι είναι αριστεροπόδαρος. Έπρεπε να βρει μια ομάδα που μέσα από τα παιχνίδια να εξελιχθεί και να γυρίσει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».

Πότε προβλέπεται η ενσωμάτωση του Αγιούμπ: «Θέλει λίγο χρόνο ακόμα. Τα εργομετρικά του δεν ήταν τα καλύτερα, κάτι φυσιολογικό αφού σταμάτησε το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο παραπάνω. Μετά από 10 μέρες θα μπορούμε να μιλάμε πιο συγκεκριμένα. Ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα τον βλέπουμε μέρα με την μέρα».

Aν θα ήθελε να έχει τον Καρλίτος στα ματς που έρχονται: «Δεν έχει νόημα να απαντήσω. Τα παιδιά μπροστά κάνουν εξαιρετική δουλειά. Θα πρέπει να βλέπουμε μεγαλύτερο το τέρμα».

Tις επαφές που αφορούσαν την άμεση απόκτηση επιθετικού: «Ασχοληθήκαμε με κάποιες περιπτώσεις. Κάποιοι ήταν χειρότεροι απ’ αυτούς που είχαμε και κάποιοι ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν και επέλεξαν κάτι άλλο».


Tα συνεχή και δυνατά ματς: «Το σημαντικό για την ομάδα είναι ότι είναι καλά. Και από πλευράς δυνάμεων και αυτοπεποίθησης, συν το γεγονός ότι παίζουμε καλά, ανεξάρτητα με τις απουσίες που έχουν υπάρξει σε κάποια παιχνίδια.Θα πάμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, όλα τα ματς είναι διαφορετικά, αν και ο αντίπαλος είναι ίδιος. Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα είναι σημαντικό. Θα πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και είναι ευκαιρία να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει».

Tην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας: «Αν παρακολουθήσει κάποιος όλη την προπονητική πορεία μου, θα δει ότι επιδιώκω η ομάδα να έχει μια σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αντίθετα από το σύνηθες φαινόμενο να υπάρχει πτώση μετά τον Ιανουάριο.Εμείς θέλουμε μια σταθερότητα. Τα τρεξίματα των παικτών δείχνουν αυτή τη σταθερότητα και μια βελτίωση. Είμαστε ομάδα με σχέδιο, τόσο στο χτίσιμο του παιχνιδιού, όσο και πως θα φτάσει η ομάδα κοντά στην αντίπαλη περιοχή.Όλοι παρασυρόμαστε διότι η εικόνα είναι καλή, αλλά και αποτελεσματική. Είναι κάτι που θέλαμε να έχουμε κάνει νωρίτερα, ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο».

Tην παρουσία του κόσμου στο κυριακάτικο ντέρμπι: «Στα προηγούμενα ματς και οι προκλήσεις που έπαιρνα έμεναν στα χέρια μου, τώρα υπάρχει ζήτηση. Εγώ τους λέω να πάρουν εισιτήριο, να στηρίξουν την ομάδα (σ.σ. γέλια).Σε όλη την ιστορία του Παναθηναϊκού, η ομάδα δεν έχει σταθερότητα στην παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ. Πλέον φαίνεται πως ο κόσμος έχει αισιοδοξία. Είναι σημαντικό να έχουμε μεγαλύτερη στήριξη».

Τα ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ευκαιρία, κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, να δείξουμε κάποια στοιχεία».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.