Μαρτίνς: Μόνο το πρωτάθλημα μας απασχολεί, εξωαγωνιστικά παλεύουμε απέναντι σε όλους και σε όλα

featured image

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του στη συνδρομητική τηλεόραση μίλησε για αρκετά θέματα. Από την ενίσχυση των Πειραιωτών μέχρι την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά στη NOVA:

Για τις μεταγραφές: Ο Χασάν, για τον οποίο μπορώ να μιλήσω αφού είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής μας, είναι παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σουντανί και Ελ Αραμπί. Γνωρίζει τον σύλλογο, μας βοήθησε την προηγούμενη σεζόν και το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Για την αποχώρηση του Ποντένσε: Δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε πάρα πολύ. Από την μία πλευρά εγώ ήμουν αφοσιωμένος στις υποθέσεις που αφορούσαν στο αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου και από την άλλη πλευρά ο Ντανιέλ έπρεπε να κοιτάξει το μέλλον του. Όλος ο σύλλογος του δίνει πάρα πολλά συγχαρητήρια, μας βοήθησε πάρα πολύ, είχε φιλοδοξία να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Ήταν μεγάλη πρόταση για την ομάδα μας και δεν μπορούσαμε να την αρνηθούμε αλλά κι ο ίδιος βεβαίως ήθελε να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Βελτιώθηκε και προόδευσε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο από την πλευρά της οικογένειας του Ολυμπιακού.


Για το πάθος που είχαν οι παίκτες του με ΟΦΗ και ΑΕΚ και την ενέργεια που χρειάζεται η ομάδα του εν όψει της συνέχειας: Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός πως έχει δώσει πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες και πολλά ευρωπαϊκά ταξίδια. Επομένως ενδέχεται σε μερικά παιχνίδια μέσα στη σεζόν να μην είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια. Ωστόσο, κάναμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια με φρεσκάδα κι ενέργεια, όπως π.χ. με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Σε ότι αφορά στον αγώνα με την Ξάνθη, θέλουμε να νικήσουμε μια ομάδα που θα έρθει για να πάρει αποτέλεσμα, καθώς επιθυμεί να βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Εμείς έχουμε ποιότητα & χρειαζόμαστε τη νίκη και μέσα στο σπίτι μας έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Ξάνθη πάντα δυσκολεύει πάντα τον αντίπαλό της.

Για τη νομική διαμάχη του συλλόγου και κατά πόσο έχουν επηρεαστεί οι παίκτες του: Έχουμε καταφέρει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας που είναι πρωτίστως η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μόνο αυτό μας απασχολεί. Οι παίκτες μου είναι απολύτως προσηλωμένοι. Εξωαγωνιστικά παλεύουμε απέναντι σε όλους και σε όλα, αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει ελάχιστη διαφάνεια, ο σύλλογος πράττει άριστα και διεκδικεί ό,τι πρέπει.

Για την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συγκέντρωση της ομάδας: Ήταν η απόδειξη του τι συμβαίνει και σίγουρα μας βοήθησε. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί σε όλα τα επίπεδα: εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο καθένας οφείλει να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα: Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί η λίστα. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να εξετάσουμε. Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο για να βρεθούν στη λίστα. Εμείς πρέπει  να δούμε τι μπορεί να αποβεί προς όφελος της ομάδας. Είναι μια δύσκολη απόφαση. Έχουμε 19 ποδοσφαιριστές και 3 τερματοφύλακες. Επομένως οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.