Τι κάνουν σήμερα 11 δημοφιλείς παίκτες ελληνικών ριάλιτι: Οι λόγοι εξαφάνισης και η άσχημη κατάληξη

featured image

Μερικοί παίκτες Reality δεν είχαν την κατάληξη που επιθυμούσαν, μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες, όταν όμως τα φώτα έσβησαν, είδαν τη ζωή τους να ξεθωριάζει…

Αρκετοί ήταν αυτοί που θέλοντας λίγη από τη χρυσόσκονη της showbiz, διάλεξαν τον εύκολο δρόμο προς τη δόξα. Έτσι, με μεγάλη προθυμία άνοιξαν τη ζωή τους στο ευρύ κοινό και έγιναν -έστω και για λίγο- αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.

 

Ωστόσο, οι περισσότεροι όχι μόνο δεν κατάφεραν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, αλλά επιβεβαίωσαν και αυτούς που μιλούν για την κατάρα των ριάλιτι.

 

Παίκτες ριάλιτι: Γιώργος Νάιδας

 

 

Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του Mega «Bar», και κανείς δεν θα ξεχάσει την επεισοδιακή του αποχώρηση τρεις μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ανακοινώνοντας μάλιστα στους συμπαίκτες του ότι «μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… την κάνει». Αναζητώντας την ταυτότητά του στην showbiz και με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα για διεθνή καριέρα, ταξιδεύει μέχρι το Λος Αντζελες όπου μένει για αρκετό καιρό. Το νήμα της ζωής του κόπηκε αιφνίδια το 2008, όταν τρέχοντας με την καινούρια του μηχανή έχασε τον έλεγχο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών στη Νάξο.

 

Παίκτες ριάλιτι: Γιάννης Βακρινός

 

 

Εμφανίστηκε στις οθόνες μας το 2003 μέσα από τη «Φάρμα» του Mega και αφού έδωσε πολλές συνεντεύξεις μετά την αποχώρησή του επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αίγιο. Ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις και το 2006 βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και ο Γιάννης παρέμεινε στη φυλακή για περίπου δύο χρόνια. Το 2012 λόγω ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, δίνει για είκοσι μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τα τραύματα σε ζωτικά όργανα δεν του επέτρεψαν να ανακάμψει. Άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική του ΚΑΤ, βυθίζοντας στο πένθος τη γυναίκα και τους τρεις γιους του, Σταμάτη, Θανάση και Αλέξανδρο.

 

Παίκτες ριάλιτι: Στέφανος Κοκολογιάννης

 

 

Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με τη συμμετοχή του στο «Mission», κερδίζοντας το έπαθλο των 200.000 ευρώ. Στη συνέχεια πήρε μέρος στην ταινία «El Greco» με τα media να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως το ειδύλλιο του με την Ελισάβετ, μία κοπέλα που εργαζόταν στην παραγωγή του παιχνιδιού. Μετά το χωρισμό τους, επιστρέφει στην Κρήτη όπου αγοράζει λεωφορείο και δουλεύει στα ΚΤΕΛ. Εκεί ερωτεύεται την Τάνια, η οποία φέρνει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους το 2007. Η μοίρα τότε τους χτυπάει αλύπητα, αφού το μόλις λίγων ημερών μωρό τους «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Τελευταία τα φώτα έπεσαν πάνω του για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη, το καλοκαίρι του 2011. Το δικαστήριο, έπειτα από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας επέβαλε 14 έτη κάθειρξη με αναστολή στον Στέφανο, ενώ καταδίκασε σε ισόβια και οκτώ έτη τον 53χρονο αδερφό του, Γιώργο.

 

Παίκτες ριάλιτι: Γιώργος Τριανταφυλλίδης

 

 

Ίσως είναι ο δημοφιλέστερος παίχτης ριάλιτι παιχνιδιού, καθώς το κοινό τον υποστήριξε τόσο θερμά, χαρίζοντάς του την πολυπόθητη νίκη και το ποσό των 150.000 ευρώ στο «Big Brother 1». Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο «Τσάκας» έβγαλε το δίσκο «Με αγάπη Τσάκας», με ποντιακά τραγούδια. Η συνέχεια όμως ήταν πιο δύσκολη από αυτή που περίμενε… Πλέον είναι πάμφτωχος και μένει στη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας μαζί με τον γιο του Δημήτρη, ενώ αισθάνεται πως η τηλεόραση τον κατέστρεψε. «Η τηλεόραση διέλυσε το σπίτι μου!», παραδέχεται.

 

Παίκτες ριάλιτι: Ρούλα Βροχοπούλου

 

 

Το 2003 μέσα από το «The Wall», όλοι οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τις επίπονες προσπάθειες της να κερδίσει την καρδιά του συμπαίκτη της Κλεάνθη, γνωστού και με το ψευδώνυμο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ήταν αποφασισμένη όμως να χορέψει το χορό του Ησαΐα, γι’ αυτό παντρεύτηκε τον κατά 28 χρόνια μικρότερό της και αλβανικής καταγωγής, Φραν. Ο χωρισμός τους δεν άργησε να έρθει με εκείνη να παρουσιάζεται ως «κερατωμένη σύζυγος» κλαίγοντας στα πάνελ των μεσημεριανών εκπομπών και παρακαλώντας τον καλό της να επιστρέψει. Μάλιστα ο γιος της βλέποντας τη μητέρα του σε αυτήν την κατάσταση, έφυγε από το σπίτι και πήγε στον πατέρα του κάτι που την πλήγωσε βαθιά. Πέντε χρόνια μετά την ανάδειξή της σε πρώτο θέμα όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών δεν γνωρίζει κανείς πού είναι.


 

Παίκτες ριάλιτι: Ορθούλα Παπαδάκου

 

 

Μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το «Survivor», αν και στη συνέχεια μετάνιωσε για τη συμμετοχή της. Μάλιστα λόγω του παιχνιδιού αυτού, όπως παραδέχτηκε, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από έναν άντρα, καθώς εκείνος δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που ψήφιζε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Στη συνέχεια συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, χωρίς ωστόσο να σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ παράλληλα έκανε άνοιγμα στο χώρο των επιχειρήσεων. Πρόσφατα αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να αποφεύγονται οι κρίσεις και οι επιπλοκές στην υγεία της.

 

Παίκτες ριάλιτι: Μαίρη Σκόρδου

 

 

Κανείς δεν θα ξεχάσει την εκρηκτική ξανθιά παρουσία του «Big Brother 1», που με τις καμπύλες της αναστάτωνε το αντρικό κοινό. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Μαίρη δέχτηκε πλήθος προτάσεων και το όνειρό της για καριέρα έμοιαζε να πραγματοποιείται. Ακολουθούν φωτογραφήσεις στα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά, παρουσιάζει την εκπομπή «B&B», η οποία μιλούσε για τις εξελίξεις στο «Big Brother» και στο «Bar» και οι μετοχές της βρίσκονται στα ύψη. Θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τραγούδι, εμφανίζεται σε γνωστά κλαμπ της Ελλάδας. Σήμερα οι περισσότερες πόρτες για δουλειά είναι ερμητικά κλειστές, με τη Μαίρη τελείως εξαφανισμένη από την κοσμική Αθήνα και δουλεύοντας μόνο σε πανηγύρια.

 

Παίκτες ριάλιτι: Πρόδρομος Καθηνιώτης

 

Μπορεί να έχασε για λίγο την πρωτιά, που τελικά την κέρδισε ο κουμπάρος του «Τσάκας», είδε όμως τις επαγγελματικές προτάσεις να πέφτουν βροχή, μετά το τέλος του «Big Brother 1». Κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Το Πρώτο Παιχνίδι», ενώ αργότερα συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει» με παρουσιάστρια την Μαριέττα Χρουσαλά. Ξαφνικά τα φώτα έσβησαν, οι προτάσεις έπαψαν να υπάρχουν και ο Πρόδρομος εξαφανίστηκε από τη showbiz. Πλέον περνά τα καλοκαίρια στο νησί του, τη Σκόπελο, ενώ το χειμώνα μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Βόλου. Επιθυμεί να εμφανιστεί και πάλι στην τηλεοπτική πραγματικότητα, αν και γνωρίζει πως μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.

 

Παίκτες ριάλιτι: Ηλίας Βαλάσης

 

 

Τον γνωρίσαμε στο «Survivor», στο οποίο όπως είχε ισχυριστεί είχε πάρει μέρος προκειμένου να δώσει τα χρήματα σε έναν ανάπηρο φίλο του. Λόγω αυτής του της συμμετοχής ήρθε αντιμέτωπος με το Ναυτοδικείο, με αποτέλεσμα λίγο καιρό μετά να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τις ΟΥΚ. Βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του παιχνιδιού του Mega «Φάρμα», όταν όμως οι τηλεοπτικές προτάσεις σταμάτησαν να έρχονται, χρειάστηκε να δουλέψει ως πορτιέρης για να ζήσει. Πρόσφατα επανήλθε στις οθόνες μας μέσα από το «The biggest game in the world» στον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του για καριέρα στην υποκριτική.

 

Παίκτες ριάλιτι: Περικλής Στεργιανούδης

 

Αναμφισβήτητα, ήταν ο πρωταγωνιστής του «Fame Story 3». Μπορεί τις περισσότερες φορές να ήταν υποψήφιος για αποχώρηση, ωστόσο τελικά ήταν ο νικητής του παιχνιδιού. Ακολούθησαν κάποιες δισκογραφικές δουλειές, κάνοντας ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη και εντυπωσιάζοντας παράλληλα το γυναικείο κοινό. Εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, ώσπου ξαφνικά επιστρέφει στη Γερμανία. Εκεί ετοιμάζει ένα cd και μέχρι το 2008 εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας. Εδώ και λίγο καιρό όμως ζει στο σπίτι του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, χωρίς να εργάζεται. Θεωρεί πως πολλοί ήταν αυτοί που τον ζήλευαν γι’ αυτό και φρόντισαν να τον εξαφανίσουν από τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Μέσα στα άμεσα σχέδιά του είναι και η επιστροφή του στη Γερμανία, εκτός αν προκύψει όπως έχει πει μια νέα τηλεοπτική πρόταση.

 

Παίκτες ριάλιτι: Νότης Χριστοδούλου

 

 

Αν και κέρδισε την πρωτιά στο «Fame Story 1», καθώς και ένα χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven, τελικά δεν ακολούθησε καριέρα τραγουδιστή. Συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, με τελευταία την παρουσία του στην εκπομπή «Δέστε τους», από την οποία αποχώρησε ρίχνοντας τα βέλη του στους παρουσιαστές. Σήμερα έχει εξαφανιστεί από το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να ασχολείται με το αντικείμενο των σπουδών του, τη διακόσμηση.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.