8 νέοι με σύνδρομο down που δεν τους προσλάμβανε κανείς άνοιξαν δική τους πιτσαρία και έσπασαν κάθε στερεότυπο

featured image

Πιτσαρία ομάδας φίλων με σύνδρομο Down – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για μία πιτσαρία, η οποία βρίσκεται στην Αργεντινή. Το όνομα της πιτσαρίας είναι «Los Perejiles». Οι ίδιοι αποφάσισαν να ανοίξουν την το συγκεκριμένο μαγαζί για να αποκατασταθούν επαγγελματικά. Αυτό, διότι δεν τους ήθελε κανένας στη δουλειά ρους.

Πιτσαρία ομάδας φίλων με σύνδρομο Down – Χρήσιμες πληροφορίες: Πότε ξεκίνησε, η δημιουργία, της επιχείρησης

Το εγχείρημα της ομάδας φίλων άρχισε στα μέσα του 2016 και σήμερα είναι ακόμη ανοιχτό για το κοινό και έχει καλύψει περίπου 200 εκδηλώσεις. Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι ο κόσμος της εργασίας μπορεί να είναι μια πλήρης πρόκληση, ακόμα και για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλες μελέτες, φανταστείτε τώρα τη δυσκολία που ένα άτομο με σύνδρομο Down, μπορεί να χρειαστεί να πάρει μια εταιρεία για να τον μισθώσει. Φυσικά υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν, αλλά η εύρεση τους μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο έργο.

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελούσε εμπόδιο για αυτούς τους νέους. Ο Mateo Kawaguchi, ο Leandro López, ο Mauricio και ο Franco αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση πίτσας, αφήνοντας κατά μέρος κάθε είδους προκατάληψη για τους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτή την κατάσταση.

Πιτσαρία ομάδας φίλων με σύνδρομο Down – Χρήσιμες πληροφορίες: Πώς γεννήθηκε, η ιδέα, της δημιουργίας της


Η πρωτοβουλία να δημιουργηθεί μια πιτσαρία δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι οι τέσσερις ένωσαν την αγάπη και την γεύση τους για πίτσα, γι ‘αυτό αποφάσισαν να ανοίξουν μια πιτσαρία, αλλά αυτό δεν είναι απλώς μια πιτσαρία, είναι εξειδικευμένη στην παρακολούθηση και κάλυψη γεγονότων, γιαυτό την ονόμασαν: Los Perejiles.

Εκτός από τη γεύση τους οι πίτσες τους είναι νόστιμες, και πληρούν όλα τα απαιτούμενα ποιοτικά πρότυπα. Η επιχείρησή τους στα χρόνια αυτά έχει αυξηθεί ευχάριστα. Έχουν την ικανότητα να εξυπηρετούν περισσότερους από 600 ανθρώπους ταυτόχρονα. Έχουν υπηρεσίες catering για γάμους, πάρτι γενεθλίων, βαθμολογήσεις, μεταξύ άλλων.

Σήμερα, έχουν περάσει περισσότερα από 2 χρόνια από τότε που ξεκινήσανε την επιχείρησή τους, η ομάδα έχει πάνω από είκοσι άτομα, όπου τα περισσότερα από αυτά είναι αγόρια που έχουν και σύνδρομο Down. Είναι σαφές ότι αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα εμμονής και αγώνα. Διαλύστε κάθε εμπόδιο στον αγώνα για την επίτευξη των στόχων σας.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.