Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την όταν παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στα 26 της

featured image

Νοσταλγική διάθεση είχε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία από την περίοδο που παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σε ηλικία 26 ετών.

«Σας ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας….» δεν κρατάω αρχείο, το θεωρώ αγχωτικό κ μάταιο… γι αυτό κ όταν φίλοι μου στέλνουν τέτοιες φωτό από το σεντούκι του χρόνου χαμογελώ κ λέω « ωχ έχω ζήσει κ αυτό!» Κ ξαφνικά θυμάμαι τε πάντα με λεπτομεριες… 2004… 26 ετών, δελτίο ειδήσεων ant1tv …. όλες μα όλες οι φωτογραφίες που έλαβα τραβηγμένες από το λάθος προφίλ!!! Τόσο ψάρι… λες κ ήξερα ότι υπάρχει κ σωστό! Αμ το ροζ σακάκι με το κόκκινο νύχι? Ήμουν πολύ μπροστά… λίγο αργότερα αυτός ο συνδυασμός έγινε … very Prada! Επόμενη ενημέρωση σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την ellistai … καλό σας απόγευμα!» ήταν το κείμενο που συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία.


 

View this post on Instagram

 

«Σας ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας….» δεν κρατάω αρχείο, το θεωρώ αγχωτικό κ μάταιο… γι αυτό κ όταν φίλοι μου στέλνουν τέτοιες φωτό από το σεντούκι του χρόνου χαμογελώ κ λέω « ωχ έχω ζήσει κ αυτό!» Κ ξαφνικά θυμάμαι τε πάντα με λεπτομεριες… 2004… 26 ετών, δελτίο ειδήσεων @ant1tv …. όλες μα όλες οι φωτογραφίες που έλαβα τραβηγμένες από το λάθος προφίλ!!! Τόσο ψάρι… λες κ ήξερα ότι υπάρχει κ σωστό! Αμ το ροζ σακάκι με το κόκκινο νύχι? Ήμουν πολύ μπροστά… λίγο αργότερα αυτός ο συνδυασμός έγινε … very Prada! Επόμενη ενημέρωση σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την @ellistai … καλό σας απόγευμα! #tbt #memories #flashback #newscaster #tv #myjob #myjourney

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on Jan 30, 2020 at 10:23am PST

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.