Έμα Στόουν: Ήρθε στην Ελλάδα για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

featured image

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Έμα Στόουν. Η οσκαρική ηθοποιός ήρθε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Λάνθιμου, με τον οποίο συνεργάζονται ξανά.

Η Στόουν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήρθε στην Ελλάδα την Τετάρτη και προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, ντυμένη casual και φορώντας καπέλο. Ωστόσο, ο φακός κατάφερε να την εντοπίσει, απαθανατίζοντάς την κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Emma was seen arriving at the airport heading into an hotel in Greece, Athens… finally her vacations is on ???????? she deserves it!!!! ???? #emmastone #new #candid


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stonefield account (@stoneftgarfield) στις 28 Ιαν, 2020 στις 7:57 πμ PST

Όσο για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, αυτή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα «The Artist on the Composer», την τριετή συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ. Όπως έχει γίνει γνωστό, πρωταγωνιστές της ταινίας θα είναι ο Γάλλος ηθοποιός Damien Bonnard και η Έμα Στόουν. Η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λάνθιμου.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.