Χάρης Βαρθακούρης: Το μήνυμα για την μεταγραφή της Αντελίνας στον Alpha και η 1η αντίδραση μετά τις υπογραφές

featured image

Αντελίνα Βαρθακούρη στον ALPHA: Έχει γίνει αρκετά διάσημη με την συμμετοχή της στο «Globetrotters» του Star. Πλέον είναι στον ALPHA. Παρακάτω θα δούμε την ανακοινωση στην οποια την καλωσορίζουν στο κανάλι της Κάντζας.

«O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντελίνα Βαρθακούρη στον ALPHA: Η ανάρτηση της στο Instagram

Λίγη ώρα αργότερα, η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram ούσα πια στο δυναμικό του Alpha, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια «καλή αρχή» στο νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα.


Έτσι, δημοσίευσε στα instastories του μια φωτογραφία της από τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το κορίτσι μου από σήμερα δεν ανήκει μόνο σε μένα… αλλά και στον Alpha. Να μου την προσέχετε!! (για να μην την πάρω στο δικό!!)» .

Αντελίνα Βαρθακούρη στον ALPHA

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.