Όζι Όσμπορν: Πρωταγωνιστεί σε εκστρατεία της PETA κατά της επέμβασης αφαίρεσης νυχιών από τις γάτες

featured image

Ο «Πρίγκιπας του Σκότους», Όζι Όσμπορν συνεργάστηκε με την PETA, τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων» για μια νέα εκστρατεία κατά της επέμβασης αφαίρεσης των νυχιών στις γάτες.

«Η ονυχεκτομή είναι εξωφρενική και λάθος. Εάν ο καναπές σας είναι πιο σημαντικός για εσάς από την υγεία και την ευτυχία της γάτας σας, δεν αξίζετε να έχετε ένα ζώο! Πάρτε για τις γάτες σας ένα ονυχοδρόμιο μην τις αφαιρείτε τα νύχια για μια ζωή» λέει ο Άγγλος θρύλος της heavy metal μουσικής.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο Όσμπορν εμφανίζεται σε μια αφίσα με κομμένα δάχτυλα, από τα οποία τρέχει αίμα, αναφέρει το ΑΠΕ.


Όπως εξηγεί η ΡΕΤΑ: «ενώ οι προστάτες λόγω παραπληροφόρησης μπορεί να θεωρούν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μανικιούρ, η ονυχεκτομή είναι στην πραγματικότητα μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση με δέκα ξεχωριστούς, οδυνηρούς ακρωτηριασμούς. Χωρίς τα νύχια τους ως μια πρώτη γραμμή άμυνας, οι γάτες αισθάνονται τόσο ανασφαλείς που τείνουν να δαγκώνουν πιο συχνά ως μέσο αυτοπροστασίας».

Η επέμβαση αφαίρεσης των νυχιών από τις γάτες έχει απαγορευτεί αυστηρά σε χώρες, όπως η Αυστραλία, η Αγγλία και η Ιαπωνία και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.