Έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Καφού

featured image

Θετικά εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Καφού, με τον Πορτογάλο μέσο να αναμένεται έως το βράδυ της Παρασκευής (31/01) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να κλείσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Η περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι δεν προχώρησε και στον Ολυμπιακό πήγαν στην επόμενη λύση. Αυτή ήταν του 26χρονου από το Γκιμαράεες, με τον παίκτη να αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, καθότι τον γνωρίζει καλά, ως συμπατριώτης του.


Η υπόθεση με τον 26χρονο άσο έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το στάτους της μεταγραφής του) και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών.

Δείτε τον Καφού σε δράση με τη φανέλα της Λοριάν:

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός προχωρά και την περίπτωση του Εμρέ Μορ της Γαλατάσαραϊ, που αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από τη Θέλτα. Ο 22χρονος είναι εξτρέμ και θεωρείται πως έχει περγαμηνές να αντικαταστήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε -τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο παίκτης είναι γεννημένος στην Κοπεγχάγη της Δανίας από Τούρκους μετανάστες, ενώ έχει παίξει σε Νόρτζελαντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.