ΑΕΚ: Δεν επανήλθε η Γουλβς για τον Ολιβέιρα

featured image

Την ελληνική αγορά εξετάζει για την ενίσχυσή της η Γουλβς, καθώς εξέφρασε το ενδιαφέρον της τόσο για τον Ντανιέλ Ποντένσε όσο και για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Και αν για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού η υπόθεση δείχνει να προχωρά, για τον φορ της ΑΕΚ κάτι τέτοιο -τουλάχιστον προς το παρόν- δεν φαίνεται να ισχύει.

Υπενθυμίζεται ότι, ο αγγλικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Ένωση για τον ποδοσφαιριστή της, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» την αρνήθηκαν, καθώς αυτό που επιθυμούν είναι να καλυφθεί η ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη.


Αρκετοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν ότι οι «λύκοι» θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά, όμως -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είτε αποτελεί κίνηση τακτικής, είτε απόφαση απόσυρσης το δεδομένο είναι ότι η Γουλβς δεν έκανε νέα κρούση/προσφορά στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, οι συζητήσεις έχουν σταματήσει και δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Πάντως, ακόμη και αν τελικά υπάρξει νέα πρόταση, στην Ένωση έχουν έτοιμη την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, που είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.