Σάββας Θεοδωρίδης: Ο διαιτητής ήθελε να στερήσει τον Σεμέδο από τον Ολυμπιακό

featured image

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την αποβολή του Σεμέδο, τονίζοντας πως ο Σκουλάς είχε σκοπό με την αποβολή του Σεμέδο.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ είπε στη Nova:

«Ο ΟΦΗ ήθελε πάρα πολύ να κερδίσει τον Ολυμπιακό και καλά κάνει, όπως και οι άλλες ομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εδώ κάτω, που μας φέρθηκαν άψογα.

Η μπάλα είναι μπάλα, ο κόσμος ξεσηκώνει… Όπως καταλαβαίνετε εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολη έδρα, χαλάει ο κόσμος εδώ μέσα και την ευχαριστώ τη διοίκηση του ΟΦΗ, είναι πάρα πολύ δύσκολο.


Δεν βοήθησε καθόλου ο διαιτητής σε αυτό το πράγμα καθόλου μα καθόλου. Εγώ δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά τον είδα μία φορά έτσι και τον λυπήθηκα δεν αντέχει. Δημιουργούσε μόνος του, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος προστριβές μεταξύ των παικτών. Με τις κάρτες, τα σπρωξίματα… Για μένα μόνο αυτός φταίει, κανένας άλλος.

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο και το έδωσε σε όλο τον κόσμο αυτό το πράγμα. Με το ζόρι ο Σεμέδο να μην παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής, για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Τι συμπέρασμα βγάζω εγώ; Αυτό είναι από τα παιχνίδια που δίνουν πρωτάθλημα. Ήτα πάρα πολύ δύσκολο, πραγματικό Γεντί Κουλέ και καλά έκανε ο κόσμος να υποστηρίζει την ομάδα του.

Εμείς παίξαμε επαγγελματικά, δεν δίναμε δικαίωμα να τρώμε φάσεις, παρόλα τα όσα έγιναν. Το 1-0 μου φτάνει και μου περισσεύει, εγώ θέλω να παίρνω τους τρεις βαθμούς μόνο».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.