Ο απόλυτος χειμερινός προορισμός που θυμίζει Ελβετία, απέχει 2 ώρες από την πρωτεύουσα και οι Αθηναίοι αγνοούν

featured image

Resort στο βουνό: Στο ονειρικό χωριό της Παύλιανης σε ύψος 1100 μέτρων βρίσκετε το φανταστικό Vasilikia Mountain Resort με το αλπικό τοπιο του.

Resort στο βουνό: Η διαστημική κάψουλα

Φαίνεται σαν μια διαστημική κάψουλα. Αυτή ηταν το εκπληκτικό σπίτι για να μπορέσετε να απολαύσετε την φύση.

Δεν ήταν μόνο το φουτουριστικό vintage ντιζάιν του. Αλλά και οι μικρές λεπτομέρειες και ανέσεις στο εσωτερικό του που θα σας κάνουν να μην θέλετε να πέσετε για ύπνο. Θα προτιμήσετε να κάτσετε λίγο ακόμα ξύπνιοι για να μπορέσετε να απολαύσετε τη θέα.

Το πρωί όταν ξυπνήσετε θα αντικρίσετε τον αλπικό παράδεισο. Είναι δύσκολο να πιστέψεις πως βρίσκεται σε απόσταση μόλις δυο ώρες από την Αθήνα.

Πρωϊνό δίπλα από το υπερμεγέθες άγαλμα της αρκούδας και στη συνέχεια μια βόλτα στο πάρκο αναψυχής με το εμπνευσμένο όνομα «το Παρκάκι».

Χωρίς υπερβολή, είναι το πιο διασκεδαστικό μέρος για κάθε φυσιολάτρη που έχει καλή αίσθηση του χιούμορ.

Ανάσες γεμάτες οξυγόνο, διαδρομές που σε κάθε τους στροφή σου αποκαλύπτουν και μια ευχάριστη έκπληξη. Βράδυ δίπλα στο τζάκι του Country House, ιστορίες, γέλια και η πραγματική, γνήσια αξία της παρέας. Ναι, στα 1100 μέτρα νιώθεις πραγματικά ελεύθερος.


Ελεύθερος από τον χρόνο που στην φάρμα μοιάζει να χαλαρώνει μαζί μας, χαρούμενος που υπάρχουν αυθεντικά μέρη φιλοξενίας χωρίς «στημένες» συμπεριφορές και κόμπλεξ.

Resort στο βουνό

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.