Αποτρίχωση με laser για μόνιμα αποτελέσματα

featured image

Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει γίνει δημοφιλής λόγω της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας της και πραγματοποιείται με την αντιστοίχιση συγκεκριμένου μήκους κύματος φωτός και διαρκείας παλμού για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα στον στοχοποιημένο ιστό με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες στο περιβάλλοντα ιστό.

Η αποτρίχωση με λέιζερ αλεξανδρίτη έχει εγκριθεί από τον FDA από το 1997 ως «τεχνολογία μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094592273-0"); });

Μέσω αυτής της ιατρικής διαδικασίας πραγματοποιείται σταθερή μείωση της τριχοφυΐας μετά από κάθε συνέδρια και μετά την ολοκλήρωση  του κύκλου θεραπειών, απαιτούνται συνεδρίες συντήρησης με μικρότερη συχνότητα και για μικρότερες περιοχές καθώς η τριχοφυΐα έχει μειωθεί σημαντικά.

Καθώς όλοι οι τύποι δέρματος δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες κάθε ασθενής πρέπει να ελέγχεται για την καταλληλότητα του και κατόπιν να επιλέγεται ο κατάλληλος τύπος laser, η συνδρομή του Δερματολόγου είναι απαραίτητη όπως και η κατά περίπτωση αξιολόγηση.

Η εμπειρία και η ικανότητα του χειριστή θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι προαπαιτούμενα.

Τo Δερματολογικο Κεντρο (Dermacen) Α.Ε με έτος ίδρυσης το 1983 αποτελεί έναν από τους πρώτους χώρους διάγνωσης, πρόληψης και αντιμετώπισης των διαφόρων δερματολογικών και αφροδισιολογικών παθήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο dermatologikokentro.gr.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.