Τον «στόλισε» για τα καλά τον Μητσοτάκη ο Ζουράρις: Αυτός ο ασχετίλας, ο μαψυλάκας Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ton-stolise-gia-ta-kala-ton-mitsotaki-o-zoyraris-aytos-o-aschetilas-o-mapsylakas/#ixzz5f5I9FTdw

featured imageΕίναι γεγονός ότι οι ομιλίες του Κώστα Ζουράρι στο κοινοβούλιο είναι μνημειώδεις. Κάθε φορά ανεβάζει λίγο και πιο ψηλά τον πήχη στον εαυτό του, σε αυτή τη μάχη με τον εαυτό του. Σήμερα πάντως στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη συζήτηση για την ψήφιση του πρωτοκόλλου εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε επί προσωπικού και μάλιστα σε εντονότατο τόνο, μαθαίνοντάς μας όπως συνήθως, νέες λέξεις.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Απαντώντας λοιπόν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον χαρακτήρισε γυρολόγο αλλά και βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας, ο Κώστας Ζουράρις τον «περιέλαβε» δεόντως, αποκαλώντας τον «μαψυλάκα», το οποίο αναφέρεται σε κάποιον που επαναλαμβάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα. Η συνέχεια βέβαια ήταν ακόμα πιο σφοδρή, αναφέροντας πως «ούτε στο υποπόδιο των ποδιών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο το δικό μου με το έργο το ανύπαρκτο του Μητσοτάκη. Ούτε υποπόδιο των ποδών μου αυτός ο ασχετίλας».
[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.