H Pink με δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

featured image

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός, Pink τιμήθηκε με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

«Αισθάνομαι σαν να ονειρεύομαι και ότι αν κάποιος με τσιμπήσει, θα του δώσω γροθιά στο αριστερό φρύδι» δήλωσε η τραγουδίστρια στη διάρκεια της τελετής την Τρίτη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι πιθανότατα θα σκέφτηκαν ότι θα φτάσω στη Λεωφόρο της Ντροπής, αλλά εδώ είμαι», πρόσθεσε η 39χρονη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός.

Η Pink, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Αλέσια Μουρ, θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, αποδίδοντας φόρο τιμής στον πατέρα της, ο οποίος, όπως είπε, την ενθάρρυνε να ακολουθήσει τα όνειρά της.

«Υπάρχει δύναμη στην πίστη στον εαυτό σου, υπάρχει δύναμη στο να μην εγκαταλείπεις τη ζωή και να μην παραιτείσαι από τον εαυτό σου» πρόσθεσε.

«Όλη η οικογένειά μου είναι εδώ και αυτό το κάνει πραγματικό. Και οι φίλοι μου και οι θαυμαστές μου - σας ευχαριστώ για όλα αυτά. Εσείς το κάνετε σημαντικό. Είναι τόσο ωραίο που σας βλέπω, ευχαριστώ που ήρθατε» είπε στους θαυμαστές της που περίμεναν στη βροχή για την τελετή.

«Το αφιερώνω στον σύζυγό μου, κυριολεκτικά δεν θα ήμουν εδώ, αν δεν ήσουν εσύ, οπότε μην αλλάξεις ποτέ» είπε απευθυνόμενη στον σύζυγό της, Κάρεϊ Χαρτ, πρωταθλητή του μότοκρος, ενώ πόζαραν μαζί με τα δύο παιδιά τους, Γουίλοου Σέιτζ και Τζέιμσον Μουν για μία οικογενειακή φωτογραφία στο αστέρι της. «Και στα παιδιά μου, Γουίλοου Σέιτζ και Τζέιμσον Μουν, εσείς είστε αστέρια μου και ποτέ δεν θα έλαμπα χωρίς εσάς», είπε.

Η ηθοποιός, παρουσιάστρια Έλεν ΝτιΤζένερις, στην εκπομπή της οποίας ακούγεται τραγούδι της Pink, είπε για την τραγουδίστρια ότι «παρά το γεγονός ότι είναι ένα τεράστιο διεθνές αστέρι, είναι το πιο φυσιολογικό πρόσωπο που θα συναντήσετε ποτέ».

Η Pink έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 2000, 15 singles της έφτασαν στα πρώτα 10 στο Billboard Hot 100 - συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τραγουδιών που έφτασαν μέχρι το νούμερο 1, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Έχει λάβει 20 υποψηφιότητες για Grammy και κέρδισε τρεις φορές στην καριέρα της το βραβείο. Την Κυριακή, θα διαγωνιστεί για ένα άλλο Grammy, του Καλύτερου Φωνητικού Ποπ Άλμπουμ για το «Beautiful Trauma».

Η Pink ξεκίνησε ως μέλος του γυναικείου γκρουπ Choice το 1995 και η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν υπέγραψε συμβόλαιο για το πρώτο της σόλο άλμπουμ, «Can"t Take Me Home» (2000).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.