Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Τάμτα και την κρατά μακριά από τις προετοιμασίες για την Eurovision

featured image

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Τάμτα θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2019, που θα διεξαχθείς το Ισραήλ. Η γνωστή τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της βρίσκονταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη συμμέτοχή της στο μουσικό διαγωνισμό, όμως, ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε την κρατά αναγκαστικά στο σπίτι.

Η Τάμτα έβγαλε κήλη κι ενώ αυτές τις ημέρες προετοιμάζουν το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Replay» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Οι γιατροί τής συνέστησαν ξεκούραση για 10 ημέρες, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να αφήσει στην άκρη τις πρόβες για την Eurovision, αλλά και να διακόψει προσωρινά τις εμφανίσεις της στο κέντρο όπου εμφανίζεται με τις Melisses.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου στο σχόλιο με το οποίο τη συνόδευσε, δεν έκρυψε τη δυσανασχέτησή της που θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τη δουλειά της.

«Είμαι αρκετά εργασιομανής για να πρέπει να κάτσω στο σπίτι για περισσότερες από 10 ημέρες… Είναι too much… Απλά δεν μπορώ… Θέλω την κανονική μου ζωή πίσω» έγραψε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.