Μαρτίνς: Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να προκριθούμε

featured image

Πεπεισμένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, παρά τις αντίξοες συνθήκες στο παγωμένο Κίεβο, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση με την Ντιναμό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε «οδηγό» για την ομάδα του, ενώ επισήμανε ότι άπαντες οι παίκτες του είναι σίγουροι για τις δυνατότητες που έχει το τρέχον σύνολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρτίνς:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Για τη νίκη με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θα αποτελέσει οδηγό, γιατί πήγαμε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος. Για το Κίεβο επιλέξαμε να δουλεύουμε στις δικές μας εγκαταστάσεις. Θέλαμε να δουλέψουμε πάνω σε στρατηγική και στο σπίτι μας, για να μην δουν τα πλάνα μας. Έτσι, θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι και άνετοι».

Σχετικά με το πρόβλημα που διέγνωσε στην ομάδα του μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα: «Έχουμε ήδη αναλύσει το πρώτο ματς. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι».

Αναφορικά με το εάν θα έφευγε σε περίπτωση που έχανε από την ΑΕΚ: «Μην ανησυχείτε για μένα. Είμαι καλά και δουλεύουμε για το αποτέλεσμα. Δεν μας απασχολεί οτιδήποτε άλλο, ή υποθέσεις. Είναι κάτι που αποσπά την προσοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την ποιότητά μας».

Για όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς: «Επιτέλους, μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Θα γίνει ένα παιχνίδι που αξίζει μια τέτοια διοργάνωση. Έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα και υπάρχουν δυσκολίες και εκπλήξεις, όπως με την Άρσεναλ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και μοιρασμένο. Παρότι παίζουμε εκτός, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο καλό ματς από εκείνο του Καραϊσκάκη. Να παίξουμε όπως το α" μέρος. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι πολύ καλό και πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να περάσουμε».

Σχετικά με το σύστημα και αν θα είναι επιθετικό: «Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Πάντα θα έχουμε με τέσσερις επιθετικούς και μπακ να βοηθούν. Αύριο θα έχουμε δυο ομάδες, θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την τακτική ο ένας του άλλου. Θα έχει διαφορές αυτό το ματς ως προς το πρώτο. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα διαφορετικό, ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι».

Φορτούνης: Μας αρέσει να παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Φορτούνης. Από την πλευρά του, ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε ότι «πιστεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα» και πως στον Ολυμπιακό αρέσει να παίζει με δυνατούς αντιπάλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Φορτούνη:

Για τον αγώνα του Φαλήρου: «Στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, ήμασταν κυρίαρχοι. Στο δεύτερο μείνανε πίσω. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας το τι πρέπει να κάνουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τον Χριστοδουλόπουλο: «Εννοείται θα παίξουμε για τον Λάζαρο αύριο. Του έχουμε πει, εάν έρθει η πρόκριση, θα είναι για εκείνον».

Για το αν... χρωστάει κάτι στην Ντιναμό: «Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς. Περάσαμε τον όμιλο. Θέλουμε να φτάσουμε πιο ψηλά, παρότι θα έχουμε μπροστά μας έναν καλό αντίπαλο. Μας αρέσει να παίζουμε με καλούς και δυνατούς αντιπάλους».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.